Parīzē apprecas Eva Longorija un Tonijs Pārkers (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seriāla "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces") zvaigzne Eva Longorija piektdien Parīzes rātsnamā apprecējusies ar NBA basketbolistu Toniju Pārkeru.

Ceremoniju rātsnamā vadīja Parīzes mērs Bertrāns Delano. Pie ēkas bija pulcējušies simtiem fanu un paparaci, lai palūkotos uz jauno pāri. Neskatoties uz to, Parīzes policija bija bloķējusi vairākus kvartālus, kuros nebija iespējams iekļūt bez atļaujām. Kā arī tika noteikts aizliegums lidmašīnām pārlidot laulības ceremonijas vietai. Kā apgalvo franču policijas pārstāvis, drošības pasākumi izmaksāja aptuveni 1 miljonu eiro.

Longorija, ģērbusies īsā rozā kleitā, ieradās uz ceremoniju limuzīnā, bet Pārkers ieradās atsevišķi franču futbolista Tjerī Anrī pavadībā. Baumo, ka Anrī bijis līgavaiņa vedējs. Starp vieisiem bija Evas kolēģes no seriāla "Bīstamās mājsaimnieces", Džesika Elba, Šerila Krova u.c.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu