"Netīro deju" Patrikam Sveizijam diagnosticēts vēzis (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktierim un dejotājam Patrikam Sveizijam diagnosticēts aizkuņģa dziedzera vēzis, taču ārstēšana noritot veiksmīgi, trešdien paziņoja aktiera pārstāve, noliedzot arī agrāk izskanējušās baumas, ka Sveizijam atlicis vien piecas nedēļas ko dzīvot.

Piecdesmit piecus gadus vecais aktieris ārstēšanās laikā nav pārtraucis darbu ar saviem projektiem, pastāstīja viņa pārstāve Aneta Volfa.

Volfa arī izplatīja Sveizija ārsta doktora Džordža Fišera paziņojumu, kurā teikts: "Patriku slimība skārusi ļoti nelielā apjomā, un liekas, ka ārstēšana noris veiksmīgi."

"Visas ziņas, kurās minēts viņam prognozētais laikposms, kā arī viņa fiziskais stāvoklis, ir absolūti nepatiesas. Mēs uz to raugāmies daudz optimistiskāk," lasāms Fišera paziņojumā.

Volfa arī piebilda, ka Sveizijs dziļi ciena un novērtē no sabiedrības saņemto "atbalstu un rūpes".

Savas karjeras laikā Sveizijs tēlojis vairākos desmitos kino un televīzijas filmu, tomēr skatītājiem viņš vislabāk palicis atmiņā ar lomām tādās filmās kā populārajā astoņdesmito gadu filmā "Dirty Dancing" ("Netīrās dejas"), 1990.gadā tapušajā gada labākās filmas "Oskaram" nominētajā mistiskajā drāmā "Ghost" ("Spoks"), kurā viņš tēloja kopā ar Demiju Mūru, un asa sižeta filmā "Point Break", kurā viņš filmējās kopā ar Kianu Rīvsu un tēloja mežonīgu sērfingistu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu