Mūžībā aizgājis žurnālists, polittehnologs Andrejs Voroncovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz 7.aprīli mūžībā aizgājis populārais žurnālists, polittehnologs, televīzijas un radio pārraižu vadītājs Andrejs Voroncovs, informēja mediju holdinga "Baltic Media Alliance" (BMA) preses sekretāre Viktorija Timaka.

Vakar, 6.aprīlī, Voroncovam apritēja 50 gadi. "Pirmajā Baltijas kanālā" žurnālists strādāja vairāk nekā četrus gadus. Šajā TV kanālā Voroncovs vadīja raidījumu "No otras puses", bet radiostacijā "Baltkom 93,9" viņš vadīja raidījumu "Trijiem" un "Voroncova laiks".

Voroncovs dzimis 1959.gada 6.aprīlī Rīgā. Beidzis Kaļiņingradas universitāti, Vēstures fakultāti un Latvijas Universitātes aspirantūru.

No 1977.gada līdz 1980.gadam Voroncovs bijis Kaļiņingradas apgabala džudo čempions smagsvara kategorijā. Viņš strādājis Jūrmalas domē, laikrakstos "Sovetskaja molodjož" un "SM-segodņa" par žurnālistu, avīzē "SM-segodņa" bijis politiskās nodaļas vadītājs. 1996.gadā Voroncovs sācis strādāt laikrakstā "Segodņa" un bijis laikraksta "Segodņa" politiskais redaktors.

No 1998.gada viņš bijis laikraksta "Mir segodņa" līdzīpašnieks. No 2001.gada strādāja par konsultantu "Finanšu komunikāciju grupā", no 2002.gada bijis aģentūras "Epicentrs" direktors un īpašnieks. Voroncova bēres notiks ceturtdien, 9.aprīlī, plkst.15 Jaunciema kapos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu