Apprecējusies Holivudas aktrise Natālija Portmane (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV aktrise Natālija Portmane apprecējusies ar sava gadu un divus mēnešus vecā dēla tēvu franču dejotāju Benžamenu Milpjē, vēstīja žurnāls «People».

Ebreju tradīcijas ieturētās kāzas notikušas sestdienas vakarā piekrastes kūrortā «Big Sur» apmēram 390 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Losandželosas, liecina žurnālā rīcībā esošā informācija.

Mikroblogošanas vietnē «Twitter» publicētās fotogrāfijas liecina, ka Portmanes kāzu kleitas garums bija zem ceļgala, ar pakuplinātu svārku daļu un caurspīdīgu plecu un roku daļu. Atbilstoši ebreju kāzu tradīcijām Izraēlā dzimušajai līgavai bija garš plīvurs.

Līgavainis bija tērpies zilā smokingā.

Tā kā līgava ir vegāne, arī kāzu mielasts atbilda vegānu prasībām un tajā nebija kāzu tortes, tās vietā tika pasniegti bezē cepumi - franču makarūni.

Pāris, kas uz dzīvi apmeties Ņujorkā, satikās 2009.gadā, kad notika filmas «Melnais gulbis» («Black Swan») filmēšana, par ko Portmane saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu «Oskars».

35 gadus vecais Milpjē bija filmā redzamo deju horeogrāfs, kā arī filmējās šajā kinolentē.

31 gadu vecās Portmanes preses pārstāvis pagaidām komentārus par kāzām nesniedz.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu