Ivana kapos uzstādīs pieminekli Sergejam Žoltokam (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvākajā laikā Rīgā, Ivana kapos, kur ir apglabāts pērn pēkšņā nāvē mirušais Latvijas izlases uzbrucējs Sergejs Žoltoks, paredzēts uzstādīt pieminekli hokejista piemiņai.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Jānis Stepītis informēja, ka ir sākta pieminekļa izgatavošana. Iespējams, monumentu varētu atklāt novembrī. Stepītis teica, ka kapa piemineklis tiek gatavots pēc mirušā hokejista piederīgo iniciatīvas un to finansiāli atbalsta LHF. Jau ziņots, ka viens no visu laiku labākajiem Latvijas uzbrucējiem Žoltoks pēkšņā nāvē mira pagājušā gada 3.novembra vakarā Minskā. NHL lokauta laikā viņš spēlēja Latvijas čempionvienībā "Rīga 2000", kas todien Baltkrievijas atklātā čempionāta spēlē Minskā tikās ar "Dinamo". Žoltokam apmēram piecas minūtes pirms spēles beigām kļuva slikti. Viņš atstāja laukumu un devās uz ģērbtuvi, kur saļima. Steidzami tika izsaukta neatliekamā palīdzība, kuras mediķi konstatēja sirds apstāšanos. Ārsti apmēram stundu cīnījās par 31 gadu vecā hokejista dzīvību, taču pūliņi izrādījās velti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu