Top10 slavenību selfiji 2013. gadā (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

2013. gads sociālo tīklu un pat valodnieku vidū zīmīgs ar kādu jaunvārdu. Proti, par pēdējā laika stilīgāko vārdu tīmeklī kļuvis termins «selfijs», kas cēlies no angļu vārda «selfie». Šis vārds pat oficiāli šogad iekļauts Oksfordas vārdnīcā. Būtībā tas nav nekas cits kā personas pašportrets, kas parasti uzņemts ar viedtālruni vai tīkla kameru. Īpaši šo «spoguļošanos» iecienījušas dažādas slavenības. Lūk, jūsu uzmanībai top10 spilgtākie, pikantākie pagājušā gada selfiji.

 
Foto: @MariahCarey

Meraijas Kerijas dāvana

Kādu dāvanu dzimšanas dienā dziedātāja Meraija Kerija uzdāvināja savam vīram - komiķim Nikam Kenonam? Sevi.

Foto: @MariahCarey
 
Foto: @amandabynes

Amandas Bainsas izgājieni

Skandalozā aktrise Amanda Bainsa (Amanda Bynes), kurai savulaik bija raidījums bērnu telekanālā «Nickelodeon», 2013. gadā dzeltenās preses lappusēs viesojusies bieži. Galvenokārt savas ekscentriskās uzvedības un dīvaino izteikumu dēļ. Kad septembrī Bainsa ievietota slimnīcā, viņai atklāta smagas formas šizofrēnija. Viena no viņas dīvainību izpausmēm - dažādi dīvaini selfiji.

Foto: @amandabynes
 
Foto: @arianagrande

Arianas Grandes seksa rotaļlieta

Amerikāņu televīzijas kanāla «Nickelodeon» zvaigzne (seriāls «Victorious, iCarly»), par «jauno Meraiju Keriju» dēvētā dziedātāja un aktrise Ariana Grande (Ariana Grande) gada griezumā publicējusi daudzas bildes, taču šis selfijs izpelnījies īpašu ievērību ar bildes kreisajā apakšējā stūrī it kā redzamo seksa rotaļlietu. Vēlāk gan pati Grande izkliedēja šīs aizdomas un paskaidroja, ka dīvainais objekts esot elektrības pagarinātājs.

Foto: @arianagrande
 
Foto: @nickiminaj

Nikijas Mināžas kuplās formas

Repere Nikija Mināža un viņas kuplās krūtis ir ne vienu vien reizi apspēlētas bulvārpresē. Šoreiz Nikija pati demonstrē ekstravagantu kostīmu, kas ir savdabīgs policistes un «bargās kundzes» krustojums.

Foto: @nickiminaj
 
Foto: @justinbieber

Džastina Bībera tukšais skatiens

Pusaudžu elks Džastins Bībers ir acīmredzami noguris no milzīgās slavas. To precīzi ilustrē daudzie selfiji no koncerttūres auto aizmugurējā sēdekļa, kur mūziķis jūtas visdrošāk (fanes tur netiek klāt), bet vienlaikus visnelaimīgāk.

Foto: @justinbieber
 
Foto: @mileycyrus

Mailija Sairusa kā Lil Kim

Šokējošākās popzvaigznes (ja būtu šāda nominācija) kronis šogad no Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) galvas oficiāli ir nonācis pie 20 gadus vecās Mailijas Sairusas (Miley Cyrus). Tāds iespaids vismaz rodas, palasot jaunākās izklaides ziņas. Bet kas gan cits Mailijai atliek kā šokēt, kā lauzt stereotipus, pārkāpt robežas, lai publika beidzot pārstātu viņu saukt par Disneja kanāla tīņu zvaigznīti Hannu Montanu?

Viens no Mailijas pikantākajiem selfijiem šogad bija reperes Lil Kim stilā ieturētais foto.

Foto: @mileycyrus
 
Foto: @FLOTUS

Mišela Obama un Bo

Pat ASV prezidenta Baraka Obamas sieva Mišela Tviterī publicējusi bildi, kurā nofotografējusies ar Savienoto Valstu «pirmo suni» Bo.

 
Foto: @KimKardashian

Kimas Kardašjanas nefiltrētais

Sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana šogad deva dzīvību savai un repera Kanjes Vesta pirmdzimtajai. Lai parādītu faniem, ka bēbis nav kaitējis viņas izskatam, Kima publicējusi pikantu selfiju, demonstrējot iespaidīgas auguma formas. Kima pievienojusi arī komentāru #NoFilter, kas nozīmē, ka attēls nav apstrādāts.

Foto: @KimKardashian
 
Foto: Instagram

Madonna pievienojas Instagram ar selfiju

Viena no pirmajām bildēm, ko dziedātāja Madonna publicēja foto blogā «Instagram», – selfijs ar martini glāzi.

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

Vladimira Kļičko selfijs Kijevas centrā

Vladimira Kļičko selfijs Kijevas centrā. Diez vai šie policisti gribētu stāties pretī šim boksa čempionam.

Foto: Instagram
Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu