Top10 skaistākās sievietes pasaulē (97)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Žurnāls «People» publiskojis 2014. gada skaistāko sieviešu desmitnieku. Protams, izvēlētās sievietes nav atlasītas kādā īpašā kastingā vai uzmeklētas uz ielas - tās ir vai nu slavenas aktrises, dziedātājas, vai modeles. Turklāt žurnāls ievērojis arī dažādības principu - topā ir gan melnādainas dāmas, gan aziātu izcelsmes skaistules. Pirmās vietas ieguvēja varētu pārsteigt daudzus.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

10. Kerija Vašingtona

37 gadus vecā aktrise, «Atsvabinātais Džango» («Django Unchained») zvaigzne Kerija Vašingtona pagājušogad žurnāla aptaujā atzīta par stilīgāko sievieti, tādēļ nav brīnums, ka šī daiļava iekļuvusi arī šajā topā.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

9. Steisija Keiblere

«Tu esi tas, ko tu ēd,» uzskata 34 gadus vecā aktrise Steisija Keiblere, kura pati uzturā lieto tikai ekoloģiski audzētus dārzeņus un augļus, kā arī ik dienu meditē un dzer tikai ūdeni. «Es tiešām cenšos turēt līdzsvarā savu ķermeni, prātu un dvēseli.»

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

8. Mollija Simsa

Modele savos 40 gados izskatās satriecoši labi. «Vai esmu fotošopēta? Jā, protams!» atzīst Mollija Simsa. «Taču reālajā dzīvē neviens tā neizskatās.»

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

7. Gabriele Juniona

41 gadu vecā aktrise katru dienu izdzer 3.7 litrus ūdens, lai saglabātu savu ādu labā kondīcijā.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

6. Ambera Hērda

Džonija Depa izredzētā savā tēlā apvieno mūsdienu šarmu ar Holivudas glamūru. «Domāju, ka lieliska stila noslēpums ir atrast pašai savu stilu,» uzskata 28 gadus vecā aktrise.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

5. Pinka

34 gadus vecā akrobātiskā popzvaigzne nekad nav atbildusi klasiska skaistuma rāmim. «Skaistums nekad nav bijis mans mērķis,» viņa uzskata. «Mans mērķis ir prieks.»

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

4. Mindija Kalinga

Romantiskais komēdijseriāls «Mindijas projekts» («The Mindys Project») jau iekarojis daudzu cilvēku sirdis. Mindija Kalinga un viņas tēlotā varone ne tuvu neatbilst vispārpieņemtajiem mūsdienu skaistuma etaloniem - viņai ir sievišķīgi kuplas formas un diezgan dīvains ģērbšanās stils. Taču viņa ir tieša, spontāna un īsta! Tieši šķietamie trūkumi Mindiju padara tik burvīgu, šarmantu un seksapīlu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

3. Dženna Devana-Tatuma

Pagājušogad 33 gadus vecā Dženna Devana-Tatuma laida pasaulē meitiņu Everliju, un kopš tā laika uzplaukusi kā skaists zieds.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

2. Kerija Rasela

38 gadus vecā Kerija Rasela pēdējos gados popularitāti atguvusi ar seriālu «The Americans». «Man šķiet, ka manas draudzenes šodien izskatās labāk nekā jebkad agrāk,» viņa saka kādā intervijā. «Es, protams, slepenībā vēlos, lai man būtu mans 21 gadu vecās Kerijas dupsis, taču visādi citādi esmu apmierināta ar sevi šajā vecumā.»

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

1. Lupita Njongo

Žurnāls «People» šogad par pasaulē skaistāko sievieti pasludinājis drāmas «12 Years a Slave» («12 gadi verdzībā») zvaigzni Lupitu Njogo. Verdzenes Petsijas loma Stīva Makvīna drāmā aktrisei atnesusi pasaules slavu, kā arī «Oskara» balvu. Meksikā dzimusī un Kenijā uzaugusī 31 gadu vecā aktrise žurnālam atzina, ka nekad nav sapņojusi par pasaulē skaistākās sievietes titulu. «Es esmu ļoti sajūsmināta, un tas ir milzīgs, milzīgs kompliments,» žurnālam sacīja Njongo.

Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (97)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu