Holivudas seksīgākais pāris kļūs par vecākiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Ārzemju medijos izskanējušas ziņas, ka Holivudas aktieru pāris Eva Mendesa (Eva Mendes) un Raiens Goslings (Ryan Gosling), kuri gadu no gada tiek iekļauti starp seksīgākajiem aktieriem Holivudā, jau vasaras beigās kļūšot par vecākiem. 40 gadus vecā Mendesa agrāk sacījusi, ka neplānojot precēties vai laist pasaulē bērnus. Taču viss mainījies, kad viņa sākusi tikties ar 33 gadus veco Goslingu, žurnālam «People» atklājis vārdā nenosaukts informācijas avots.

«Ar Raienu ir citādi. Viņa ir ļoti neatkarīga, taču apmierināta ar savu partneri. Viņa beidzot atradusi cilvēku, ar kuru patiešām vēlas būt kopā,» stāsta avots.

«People» norāda, ka aktrise esot jau septītajā grūtniecības mēnesī. Viņa nav tikusi fotografēta kopš marta. Tā kā viņa maijā nepavadīja Goslingu Kannu kinofestivālā, tenku žurnālos parādījās baumas, ka abu attiecības varētu būt uz izjukšanas robežas.

Februārī Mendesa atteicās iziet caur drošības skeneri lidostā, taču toreiz apgalvoja, ka neesot stāvoklī.

Mendesa un Goslings sāka attiecības 2011. gadā.

Eva Mendesa filmas "The Place Beyond The Pines" pirmizrādē
Eva Mendesa filmas "The Place Beyond The Pines" pirmizrādē Foto: Reuters/AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu