Foto: «Jaunā viļņa» atklāšanas koncerta zvaigznes (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sācies jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2014», kurš šogad notiks līdz 27.jūlijam. Lai gan šogad konkursa vārds saistīts ar politisko skandālu, tas tomēr netraucēja vērt konkursa priekškaru ar krāšņu šovu. Skaties fotogalerijā atklāšanas koncerta zvaigznes un apmeklētājus.

Latviju konkursā šogad pārstāvēs Stass Šurins, kurš dzimis Latvijā, bet pašlaik dzīvo Ukrainā. Tur viņš uzvarējis ukraiņu «Zvaigžņu fabrikā 3». Viņa elks mūzikā ir grupas «U2» līderis Bono, bet no latviešu dziedātājiem viņam tuvs esot Busulis. Šis bijis vokālista trešais mēģinājums startēt konkursā.

Šodien konkursa dalībnieku uzdevums būs izpildīt pasaules hitus savā interpretācijā. Pirms konkursa dalībnieku uzstāšanās skatītājus gaida koncertprogramma, kurā uzstāsies tādas krievu estrādes zvaigznes kā Filips Kirkorovs, kā arī itāļu trio «Il volo».

Žūrijā būs Igors Krutojs, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Konstantīns Meladze un Filips Kirkorovs.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu