«Jaunā viļņa» pirmā konkursa diena: Stass negūst žūrijas atbalstu (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

TV šova «Jaunais vilnis 2014» pirmajā konkursa dienā žūrija varēja konkursantu balsis vērtēt pirmo reizi. Konkursanti izpildīja pasaules hitus savā interpretācijā. Koncertu atklāja arī vairums spožu krievu estrādes zvaigžņu.

Latviju pārstāvošajam Stasam Šurinam šajā koncertā neizdevās iegūt žūrijas labvēlību, līdz ar to viņš pagaidām ir 11. vietā. Līderpozīciju ieņem dziedātāja no Gruzijas - Nutsa Buzaladze.

Šodien Dzintaru koncertzālē plkst.18.45 notiks jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» otrā konkursa diena. Konkursa dalībnieki šovakar dziedās savas valsts hitus kopā ar pazīstamiem mūziķiem. Pirms konkursa tiks godināti jubilāri - populāri mūziķi. Skatītājiem šovakar uzstāsies ne tikai tādi mākslinieki kā Valērijs Ļeontjevs un Laima Vaikule, bet arī itāļu dziedātājs Alesandro Safina.

Konkursā, kas norisināsies līdz 27.jūlijam, Latviju pārstāv Stass Šurins, kurš dzimis Latvijā, bet pašlaik dzīvo Ukrainā.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu