Notiks dziedātājas Allas Pugačovas daiļradei veltīts vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Konkursa «Jaunais vilnis» laikā šodien plkst.18.45 Dzintaru koncertzālē notiks dziedātājas Allas Pugačovas daiļradei veltīts vakars.

Koncertā dažādu valstu mākslinieki izpildīs Pugačovas dziesmas. Uz skatuves kāps Igors Krutojs, Valērijs Meladze, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Dima Bilans, Filips Kirkorovs un citi izpildītāji.

Pirms tam Dzintaru pludmalē plkst.12 notiks pludmales futbola turnīrs starp «Jaunā viļņa» konkursantiem un mūziķiem, kas tajā uzstājas.

Latviju konkursā pārstāv Stass Šurins, kurš dzimis Latvijā, bet pašlaik dzīvo Ukrainā. Tur viņš uzvarējis ukraiņu «Zvaigžņu fabrikā 3». Viņa elks mūzikā ir grupas «U2» līderis Bono, bet no latviešu dziedātājiem viņam tuvs esot Intars Busulis. Šis bijis vokālista trešais mēģinājums startēt konkursā. Konkursa pirmajā dienā Latvijas pārstāvim neizdevās iekļūt pirmajā desmitniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu