«JV» otrā konkursa diena. Stass paliek 4. no beigām (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katrīna Korss

24. jūlija vakarā Jūrmalā izskanēja otrās TV šova «Jaunais vilnis 2014» konkursa dienas koncerts, kurā 16 konkursa dalībnieki izpildīja savas valsts hitus. Diemžēl Latviju pārstāvošā Stasa izpildījums nepārliecināja žūriju un viņš nepakāpās augstāk vērtējuma sarakstā.

Latvijas pārstāvis Stass Šurins uzstājās ar 1. kārtas numuru un kopā ar Timuru Rodrigezu dziedāja dziesmu Скользкие улицы.

Pēc pirmās dienas koncerta Stass ieņēma 11. vietu, bet pēc otrā koncerta viņš kopsummā no žūrijas saņēma 134 punktus, kas nozīmē, ka viņš šobrīd ieņem 13. vietu. Līdera pozīcijas saglabājusi Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze ar 151 punktu.

Šodien plkst. 18.45 Dzintaru koncertzālē notiks dziedātājas Allas Pugačovas daiļradei veltīts vakars. Koncertā dažādu valstu mākslinieki dziedās Pugačovas dziesmas. Uz skatuves kāps Igors Krutojs, Valērijs Meladze, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Dima Bilans, Filips Kirkorovs un citi.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu