Starp Orlando Blūmu un Džastinu Bīberu restorānā Ibisā izcēlies konflikts (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starp jaunzēlandiešu aktieri Orlando Blūmu un dziedātāju Džastinu Bīberu kādā restorānā kūrortsalā Ibisā naktī izcēlies konflikts, vēsta slavenību ziņu portāls «TMZ».

Starp Orlando Blūmu un Džastinu Bīberu restorānā Ibisā izcēlies konflikts

Losandželosa, 30.jūl., LETA. Starp jaunzēlandiešu aktieri Orlando Blūmu un dziedātāju Džastinu Bīberu kādā restorānā kūrortsalā Ibisā naktī izcēlies konflikts, vēsta slavenību ziņu portāls «TMZ».

Aculiecinieki portālam stāstīja, ka Blūms mēģinājis iesist Bīberam, bet dziedātājam izdevies izvairīties no sitiena. Pēc mutiskas vārdu pārmaiņas Bībers pametis restorānu, bet izklaides vietā palikušie Blūmam veltīja aplausus.

TMZ vēsta, ka Ibisas restorānā «Cipriani» tobrīd ballējušās daudzas slavenības, tostarp Parisa Hiltone un reperis «P. Diddy».

Nav zināms, par ko Blūms un Bībers sakašķējās, taču tīņu elks pagājušā gadā redzēts izklaidējamies kopā ar Blūma bijušo sievu un viņa trīs gadu vecā dēla Flina māti Mirandu Keru. Savukārt Blūms šogad manīts, ieturot maltīti kādā restorānā ar Bībera bijušo draudzeni dziedātāju Selēnu Gomesu.

Apliecinot, ka konflikts varētu būt saistīts ar sirdsdāmām, Bībers savā «Instagram» kontā agrā trešdienas rītā nopublicēja modeles Mirandas Keras fotogrāfiju, pēc tam gan ātri to izdzēsis.

    Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu