Fotogrāfs iesūdz tiesā Džastinu Bīberu (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Fotogrāfs iesūdzējis tiesā kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu un miesassargu, kas pagājuša gada nogalē Havaju salu pludmalē esot viņam uzbrucis.

Paparaci Adža Oksmens apgalvo, ka Bībers esot licis miesassargam atņemt fotoaparāta atmiņas karti, kad fotogrāfs iemūžinājis dziedātāja lēcienu no klints okeānā. Apsargs Dveins Patersons esot nopietni savainojis Oksmenu, kā arī sabojājis viņa kameru, teikts lietas materiālos.

Fotogrāfs pieprasīja 25 000 ASV dolāru (18 800 eiro) kompensāciju par uzbrukumu, piekaušanu, nolaidīgumu un tīšu emocionāla kaitējuma nodarīšanu.

Foto: REUTERS/ScanPix

Patersonam tika uzrādīta apsūdzība īpašuma bojāšanā un aizskaršanā. No viņa tika piedzīta 6000 dolāru (4517 eiro) kompensācija, liecina tiesas dokumenti.

20 gadus vecajam Bīberam pierādījumu trūkuma dēļ netika uzrādīta apsūdzība.

Bībers šogad vairākas reizes nonācis konfliktā ar likumu. Jūlijā dziedātājam piesprieda divu gadu nosacītu sodu par kaimiņa mājas apmētāšanu ar jēlām olām. Viņam nācās nostrādāt vēl piecas sabiedrisko darbu dienas un samaksāt vairāk nekā 80 000 dolāru (60 000 eiro).

Kanādā viņam izvirzīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu