«Vulgārajai» Mailijai aizliedz uzstāties (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dominikanas Republikas varas iestādes aizliegušas amerikāņu dziedātājai Mailijai Sairusai (Miley Cyrus) 13. septembrī uzstāties savā valstī, jo uzskata viņas priekšnesumu par vulgāru.

Oficiālajā paziņojumā teikts, ka «Mailija bieži pārkāpj morāles normas, kas Dominikanā ir sodāma darbība.»

Biļetes uz bijušās tīņu seriāla «Hannah Montana» («Hanna Montana») zvaigznes koncertu svārstās cenā no 27 līdz 370 dolāriem un pārdošanā ir jau no jūlija.

Daudzi kritizējuši Mailijas provokatīvos koncertšovus, kas ir pikanti un pilni ar tverkinga (vienkārši tulkojot - pēcpuses kratīšanas) priekiem.

Mailijas pārstāvji nav komentējuši šo aizliegumu, zināms vien tas, ka svētdien dziedātāja piedalīsies MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā. Tiesa, nav precīzi skaidrs, vai viņa uzstāsies vai vienkārši apmeklēs šo pasākumu, kurā pagājušogad publiku šokēja ar provokatīvu dziesmas «We can't stop» priekšnesumu, kā arī «izdauzījās» ar Robinu Tiku vasaras hita «Blurred lines» izpildījuma laikā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu