«Girls» veidotāja nosoda Holivudas zvaigžņu kailfoto nopludināšanu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu seriāla «Girls» veidotāja un galvenās lomas tēlotāja Lena Danhema nosodījusi vairāku desmitu Holivudas slavenību kailfoto nopludināšanu. Kā ziņots, svētdien internetā parādījās vairāku aktrišu, dziedātāju, modeļu un televīzijas personību privātie foto, kuros tās redzamas kailas. Hakeris paziņojis, ka tā rīcībā esot vairāk nekā 100 sabiedrībā atpazīstamu sieviešu kailfoto.

Danhema aicinājusi fanus neaplūkot publiskotos foto un nevairot to popularitāti.

«Tai vajadzētu būt sievietes izvēlei, kā viņa izrāda savu ķermeni. Atbalstiet šīs sievietes un neskatieties fotogrāfijas. Atcerieties, ka katru reizi, kad tās aplūkojat, jūs no jauna pārkāpjat šo sieviešu tiesības. Tas nav pareizi,» tvīto aktrise.

«Neaizmirstiet, ka cilvēks, kurš nozaga un izplatīja attēlus, ir nevis hakeris, bet gan izdarījis seksuāla rakstura noziegumu.»

«Oskara» balvas laureātes

Dženiferas Lorensas un modeles Keitas Aptones pārstāvji apstiprinājuši fotogrāfiju autentiskumu.

«Tas ir nepārprotams un briesmīgs privātuma pārkāpums,» paziņoja Aptones advokāts. «Mēs vērsīsimies ar visiem iespējamiem līdzekļiem pret jebkuru, kurš izplatīs vai pavairos nelegālā veidā iegūtos attēlus.»

Tikmēr televīzijas kanāla «Nickelodeon» kādreizējā aktrise Viktorija Džastisa un popmūzikas dziedātāja Ariana Grande apgalvo, ka nopludinātajās fotogrāfijās neesot redzamas viņas.

Publicētas aktrišu Amberas Hērdas, Keilijas Kuko, Haidenas Panetjēras un Keitas Bosvortas, dziedātāju Hilarijas Dafas un Avrilas Lavinjas, televīzijas personības Kimas Kardašjanas un citu sabiedrībā pazīstamu sieviešu erotiskās fotogrāfijas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu