Roberta Daunija jaunākā dēls atzīst vainu narkotiku glabāšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktiera Roberta Daunija jaunākā 21 gadu vecais dēls Indio piektdien atzina vainu viņam uzrādītajā apsūdzībā par kokaīna glabāšanu.

Apsūdzība varētu tikt dzēsta, ja jaunietis izies narkotiku atkarības ārstēšanas programmu. Indio Daunijs pateicās tiesnesim par iespēju iestāties programmā, kā arī solīja uzklausīt padomus no tiesneša un sava tēva.

«Es novērtēju šo iespēju un plānoju to pilnībā izmantot,» viņš teica.

Roberts Daunijs jaunākais bija klāt tiesas sēdē. Viņš piekrītoši pamāja ar galvu, kad tiesnesis ieteica Indio rūpīgāk izvēlēties draugus.

Indio Daunija advokāts sacīja, ka viņa klients kopš aresta esot 70 dienas ārstējies rehabilitācijas klīnikā. Viņš apņēmies turpināt ārstniecības kursu vēl 20 dienas.

Foto: REUTERS/ScanPix

Jaunieša apsūdzība tiks dzēsta, ja turpmāko 18 mēnešu laikā viņš nenonāks konfliktā ar likumu.

Kā jau ziņots, Indio Daunijs tika aizturēts jūnija beigās. Pie viņa tika atrasts kokaīns un pīpe, ar kuru to smēķēt. Viņš bija pasažieris automašīnā, ko apturēja policists. Neviens cits no mašīnā braucošajiem cilvēkiem netika aizturēts.

Pēc 10 250 ASV dolāru (7505 eiro) lielas drošības naudas nomaksāšanas Daunijs tika atbrīvots.

Roberts Daunijs jaunākais, tāpat kā viņa tēvs, cīnījies ar narkotiku atkarību. Viņš apgalvo, ka neesot lietojis narkotikas kopš 2003.gada.

Aktieris uzskata, ka dēlam varētu būt iedzimta dispozīcija uz atkarību veidošanos. «Viņš izjūt lielu atbalstu un izpratni no ģimenes. Mēs cenšamies palīdzēt viņam kļūt par tādu cilvēku, kāds viņš varētu būt,» sacīja Daunijs jaunākais. «Mēs esam pateicīgi policijai par iejaukšanos. Mēs ticam, ka Indio var kļūt par vēl vienu atveseļošanās veiksmes stāstu, nevis brīdinājumu.»

Indio dzimis Daunija jaunākā pirmajā laulībā ar amerikāņu mūziķi un aktrisi Deboru Falkoneri. Viņi bija precējušies no 1992. līdz 2004.gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu