«Tetris» pārtaps kinofilmā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tiks uzņemta jauna zinātniskās fantastikas filma, kas balstīta uz slaveno videospēli «Tetris», otrdien paziņoja idejas autori. Lai arī spēle «Tetris» nāca klajā pirms 30 gadiem, tā joprojām ir populāra. Kinolenti veidos producentu kompānija «Threshold Entertainment» sadarbībā ar spēles izstrādātāju «The Tetris Company».

««Tetris» ir starp atpazīstamākajiem un iemīļotākajiem zīmoliem pasaulē,» sacīja «Threshold Entertainment» priekšsēdētājs Larijs Kasanovs. «Taču nevienam vēl nav zināms brīnišķīgais zinātniskās fantastikas stāsts, ko mēs uzņemsim. Tas būs ļoti interesanti.»

«Threshold Entertainment» jau iemēģinājis roku videospēļu ekranizēšanā, izdodot divas filmas pēc cīņu spēles «Mortal Kombat» motīviem.

Savukārt «The Tetris Company» direktors Henks Rodžerss norāda, ka spēle apmierinot «mūsu iekšējo nepieciešamību pēc kārtības».

«Tetris» maksas viedtālruņu aplikācija līdz šim lejupielādēta vairāk nekā 425 miljonus reižu. Gada laikā tā tiek spēlēta vairāk nekā miljards reižu, teikts kompāniju kopīgajā paziņojumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu