Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Didijs: Dženiferas Lopesas pēcpuse ir mākslas darbs (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu reperis Šons Kombs jeb Didijs (Sean Combs), viesojoties sarunu šovā «Access Hollywood Live», raidījuma vadītājai atklājis savas pārdomas par Dženiferas Lopesas (Jennifer Lopez, 43) un Igijas Azelias (Iggy Azalea, 24) jauno, seksīgo videoklipu «Booty».

«Ak dievs! Man ir paveicies, ka manā dzīvē ir bijusi tāda sieviete kā Dženifera. Parādi viņiem, Dženij, uz priekšu!» pēc video noskatīšanās komentējis reperis, kurš draudzējās ar Lopesu pirms piecpadsmit gadiem.

«Viņas pēcpuse ir mākslas darbs, tā ieies vēsturē, esmu drošs! Bet arī viņas talants, viņas enerģija, neatlaidība... viņa nekad nepadodas,» viņš izteicies. «Viņa ir mans draugs un vienmēr tāda būs.»

Uz jautājumu, vai cita iespaidīgas pēcpuses īpašniece Kima Kardašjana (Kim Kardashian) var sacensties ar Lopesu dibena skaistumā, viņš atbildēja: «Nekādā gadījumā! Visu cieņu Kanjem un Kimai, taču šī štelle šeit (rāda uz Lopesu) ir īsta manta.»

Jau rakstījām, ka nesen publicētais Lopesa un Azelias video izceļas ar erotisku saturu, video vietnē «Youtube» aplūkots jau vairāk nekā 42 miljonus reižu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu