6 slavenības, kuras patiesībā ir slēpti gīki! (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Gīki jeb datortārpi - tā sarunvalodā apzīmē personas, kas simbolizē 21. gadsimta intelektuāļus. Viņu dzīve ir jaunākās tehnoloģijas, gadžeti, interneta pasaule, videospēles utt. Lūk, slavenības, kuras arī nespēj iztikt bez jaunāko tehnoloģiju sasniegumiem un video spēlēm. Kāda zvaigzne brīvo laiku pavada, atpūšoties pludmalē vai skaistumkopšanas salonā, bet cita - koncentrējoties uz datora monitoru.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Lisa Kudrova (Lisa Kudrow)

Populārākā loma filmā «Mad About You», kurā viņa spēlē oficianti. Tomēr vairums Lisu saista ar Fēbes lomu seriālā «Friends». Paralēli savai nelielajai karjerai aktiermākslā Lisa vienmēr ir aizrāvusies ar zinātni un tehnoloģijām. Visi jaunie gadžeti ir aktrises īpašumā.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: RIA Novosti/scanpix

Nikolass Keidžs (Nicolas Cage)

Holivudas aktieris Nikolass Keidžs ir absolūts video spēļu gīks. Viņš ir izspēlējis lielāko daļu populāro video spēļu, kā arī mājās viņam glabājas vesels videospēļu muzejs.

Ja pie gīkiem pieskaitām arī cita veida pārlieku aizraušanos un kolekcionēšanu, tad Nikolass ir arī izteikts Elvisa Preslija gīks. Viņa īpašumā ir ne vien daudzas Preslija personiskās lietas un mūzikas albumi, bet reiz viņš pat centās nodibināt laulības saites ar Elvisa meitu Lisu Presliju.

Keidžs krāj arī «Supermena» komiksus un fano par Tarbosaurus dinozauriem.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Vins Dīzels (Vin Diesel)

Arī šīs simpātiskais aktieris ir visai atkarīgs no video un datora spēlēm. Viņa īpašā aizraušanās ir video spēļu adaptācija kinofilmās.

Īpaši aktieris savas prasmes ir uztrenējis lomu spēlē «Dungeons & Dragons».

Foto: ap/scanpix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Mila Kunisa (Mila Kunis)

Mila Kunisa ir ne vien seksapīla aktrise un nu jau arī jaunā māmiņa, bet arī «World of Warcraft» spēles veiksmīga online spēlētāja.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: ap/scanpix

Bens Stillers (Ben Stiller)

Komiķa Bena Stillera apsēstība kopš 11 gadu vecuma ir nekas cits kā «Star Trek» kults. Nereti pat viņa komēdijās varam dzirdēt atsauces uz «Star Trek», kur nu vēl mēģināt saskaitīt stundas, cik pavadītas, spēlējot video spēles un pārskatot kino klasiku,

Foto: ITAR-TASS/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Megana Foksa (Megan Fox)

Seksīgā brunete, aktrise Megana Foksa nekad nav noliegusi, ka ir kaislīga un azartiska video spēļu spēlētāja. Vairāku gadu garumā viņa ir video spēles «Mortal Kombat» fane.

Foto: ap/scanpix
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu