Noskaidroti pasaules seksīgākie vīrieši

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien amerikāņu sarunu šovā «Jimmy Kimmel Live» tika atklāts žurnāla «People» pasaules seksīgākā vīrieša titula īpašnieks. Kopš 1985. gada «People» ik gadu izvēlas seksīgāko vīrieti no visām tobrīd dzīvojošajām slavenībām. Pirmais titula ieguvējs bija aktieris Mels Gibsons. Par seksīgāko divas reizes atzīts Džonijs Deps, kā arī Džordžs Klūnijs, Breds Pits un Ričards Gīrs. Pagājušogad titulu ieguva grupas «Maroon 5» solists Adams Levins. Uzzini, kurš ir šā gada seksīgākais, lai ko tas arī nenozīmētu. Lai tops būtu politkorekts, izvēlēts arī kāds melnas ādas krāsas un aziātiskas izcelsmes vīrietis. Kā gan savādāk. Nez vai Latvijas vīrieši arī tika ņemti vērā?

 
Foto: REUTERS/ScanPix

10. Skots Folijs

42 gadus vecais Skots Folijs (Scott Foley) ir amerikāņu aktieris, kas pazīstams pēc lomām seriālos «Felicity» un «Scandal».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

9. Edijs Redmeins

32 gadus vecais britu aktieris Edijs Redmeins (Eddie Redmayne) pazīstams pēc 2012. gada lomas filmā «Nežēlojamie» («Les Miserables»).

Foto: ap/scanpix
 
Foto: ap/scanpix

8. Maikls Streihens

42 gadus vecais Maikls Streihens (Michael Strahan) ir amerikāņu futbola spēlētājs, kurš kopš 2012. gada ir rīta sarunu šova «Live with Kelly and Michael» vadītājs.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

7. Mets Bomers

37 gadus vecais Mets Bomers (Matt Bomer) ir amerikāņu aktieris, kas pazīstams no lomas seriālā «White Collar».

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: Reuters

6. Bredlijs Kūpers

39 gadus vecais Bredlijs Kūpers (Bradley Cooper) arīdzan ir amerikāņu aktieris. Aktieria karjeru uzsāka 1999. gadā ar lomu TV seriāla «Sekss un lielpilsēta» vienā no sērijām. Plašāk pazīstams aktieris kļuva ar lomām filmās «Paģiras» (The Hangover), «Paģiras 2» (The Hangover Part II) un «Paģiras 3» (The Hangover Part III).

Foto: ITAR-TASS/ScanPix
 
Foto: ap/scanpix

5. Bleiks Šeltons

38 gadus vecais amerikāņu kantri mūzikas dziedātājs Bleiks Šeltons (Blake Shelton) piecas reizes nominēts «Grammy» balvai. Varbūt seksīgu šo vīru padara kovboja cepure?

Foto: ap/scanpix
 
Foto: Kadrs no video

4. Ki Hongs Lī

28 gadus vecais korejiešu izcelsmes amerikāņu aktieris plašāku atpazīstamību ieguvis no lomas amerikāņu rakstnieka Džeimsa Dašnera (James Dashner) romāna «Labirinta gūstā» (The Maze Runner) ekranizācijas.

 
Foto: LETA-AFP

3. Džeimijs Dornans

Vai jau esat noskatījušies erotiskā romāna «50 Shades of Grey» reklāmas rullīti? Tad jautājumu nav. 32 gadus vecais īru aktieris Džeimijs Dornans (Jamie Dornan) šajā filmā spēlē vīrieti, kas sievieti piesien pie gultas. Vai nav seksīgi?

 
Foto: REUTERS/ScanPix

2. Kriss Prats

35 gadus vecais Kriss Prats filmējies gada ienesīgākajā filmā - zinātniskās fantastikas grāvējā «Guardians of the Galaxy» («Galaktikas sargi»). Varbūt ar to pietiek, lai iekļūtu seksīgāko vīriešu topā?

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: ap/scanpix

1. Kriss Hemsvorts

Žurnāls «People» pasaules seksīgākā vīrieša titulu šogad piešķīris austrāliešu aktierim Krisam Hemsvortam (Chris Hemsworth). 31 gadu vecais Hemsvorts piedalījās pārraidē ar videozvana palīdzību. Sākumā viņa seja bija paslēpta un balss izmainīta, līdz kāds skatītājs zālē uzminēja viņa identitāti. Supervaroņu filmu sērijas «Thor» («Tors») zvaigzne pateicās vecākiem, kuri «visu šo radīja». Hemsvorts arī ar humoru pateicās «visiem iepriekšējiem inteliģentajiem vīriešiem, jo rezultāti balstīti uz inteliģences koeficienta testa rezultātiem, ne tikai ārieni». Karjeras sākumā Hemsvorts spēlējis vairākos televīzijas seriālos. 2009.gadā iznāca viņa pirmā filma «Star Trek» («Zvaigžņu ceļš»). Hemsvorts precējies ar spāņu aktrisi Elsu Patakiju.

Foto: REUTERS/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu