Top10 pelnošākās slavenības, kas jaunākas par 30

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Apkopoti biznesa žurnāla Forbes dati par pelnošākajām slavenībām, kas jaunākas par 30 gadiem. Dati apkopoti par laika posmu no 2013. gada jūnija līdz 2014. gada jūnijam. Sarakstā dominē jaunie mūziķi - astoņas vietas no pirmajām desmit ieņem tieši popmūziķi. Pagājušogad 1. vietā ar 80 nopelnītiem miljoniem bija ierindojusies popmūzikas dīva Lēdija Gāga. Šogad līderis ir cits. Aplūko topu!

 
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

10. Skrillex 18 miljoni

2013. gada martā šis sešus «Grammy» ieguvušais, 26 gadus vecais dīdžejs izdeva albumu «Recess» (skat. recenziju), kas komerciāli lielus panākumus gan neguva. Taču ne jau ar pārdotajiem ierakstiem «Skrillex» nopelna savus miljonus, bet gan ar dzīvajām performancēm. Labu naudiņu ienesa arī darbs pie animācijas filmas «Wreck-It Ralph» skaņu celiņa.

 
Foto: AP

9. Avicii 28 miljoni

Jaunais, 25 gadus vecais zviedrs nospēlējis vairākus desmitus šovu. Lielus panākumus guvuši arī viņa producētie skaņdarbi, īpaši «Wake Me Up». Labi klājies arī albumam «True».



 
Foto: Ekrānuzņēmums

8. Lēdija Gāga 33 miljoni

2013. gada griezumā tieši popmūzikas hameleons Gāga bija pelnošākā šajā kategorijā. Šogad zvaigzne noslīdējusi uz 8. vietu - no 80 miljoniem uz 33. 28 gadus vecās dziedātājas pēdējais albums «Artpop» nebija komerciāli īpaši veiksmīgs, arī koncerttūre nenoritēja 100% kā ieplānots.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

7. Dženifera Lourensa 34 miljoni

24 gadus vecā Holivudas zvaigzne kļuvusi par vienu no savas paaudzes populārākajām aktrisēm (jau trīs Oskara nominācijas). «Bada spēļu» filmas ir populārākā franšīze kopš «Krēslas», un šis faktors palīdzējis Lourensai nopelnīt pamatīgu naudas summu.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

6. Mailija Sairusa 36 miljoni

Šokējošākās popzvaigznes (ja būtu šāda nominācija) kronis šogad no Lēdijas Gāgas galvas oficiāli ir nonācis pie 22 gadu vecās Mailijas Sairusas (Miley Cyrus). Tāds iespaids vismaz rodas, palasot jaunākās izklaides ziņas. Bet kas gan cits Mailijai atliek kā šokēt, kā lauzt stereotipus, pārkāpt robežas, lai publika beidzot pārstātu viņu saukt par Disneja kanāla tīņu zvaigznīti Hannu Montanu? Veiksmīgi klājies Mailijas soloalbumam «Bangerz».

 
Foto: Facebook

5. Riana 48 miljoni

26 gadus vecā Barbadosas popdīva Riana ir otra ietekmīgākā personība sociālajos tīklos aiz Džastina Bībera. Lieliski panākumi arī viņas mūzikai.

 
Bruno Marss
Bruno Marss Foto: Publicitātes foto

4. Bruno Marss 60 miljoni

29 gadus vecais havajiešu dziedonis Bruno Marss ir ļoti pieprasīts koncertmākslinieks. Gada griezumā nospēlēti 118 koncerti. Labi klājies arī pēdējam albumam «Unorthodox Jukebox».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

3. Teilore Svifta 64 miljoni

Bez komentāriem. Šai 24 gadus vecajai dziedātājai viss iet no rokas. Jaunais albums «1989» varētu kļūt par gada komerciāli veiksmīgāko.

 
Foto: Reuters/ScanPix

2. One Direction 75 miljoni

Britu mūzikas triumfs. Pieci jauni bīberi.

Puiši (vidējais vecums 21) iekarojuši ne tikai visas pasaules mūzikas topus, bet veiksmīgi startējuši arī kino.

 
Foto: ap/scanpix

1. Džastins Bībers 80 miljoni

Pēdējā laikā 20 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (Justin Bieber) vairāk uzmanības izpelnījies ar skandalozu uzvedību nekā ar mūziku. Tomēr «Forbes» veidotajā aptaujā par visvairāk pelnošajām slavenībām, kuras vēl nav sasniegušas 30 gadu robežu, tieši šis tīņu meiteņu elks ierindots pirmajā vietā.

Bībers gada griezumā nopelnījis 80 miljonus dolāru. Lielāko daļu ienākumu viņš guvis, pateicoties savai pasaules turnejai «Believe». Mūziķis kopumā sniedza 67 koncertus, par kuriem honorārā saņēma 69,9 miljonus dolāru.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu