Neticami! 7 slavenības, kuras nelieto mobilo telefonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Mūsdienu pasaule nav iedomājama bez jaunāko tehnoloģiju lietojuma ikdienā, īpaši - mobilā tālruņa. Izrādās, vairākas slavenības dzīvo diendienā bez šīs, kā viņas to dēvē, «atkarības».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

Šailīna Vudlija (Shailene Woodley)

Amerikāņu aktrise Šailīna Vudlija uzskatāma par spilgtāko šīs paaudzes hipiju. Viņa uzskata, ka tehnoloģijas ierobežo mūsu garu un domas, tāpēc viņai nekad mūžā nav bijis mobilā telefona. Ja arī gadās apmaldīties - tas ir lieliski, var iepazīties ar jauniem cilvēkiem, uzskata Šailīna.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: ap/scanpix

Vinss Vons (Vince Vaughn)

Vinsents Entonijs «Vinss» Vons ir amerikāņu aktieris, komiķis, producents, scenārists un aktīvists. Arī viņš sevi neierobežo ar mobilā telefona lietošanu. Viņš atzīst mājas telefonu un automātiskā atbildētāja lietošanu.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: ap/scanpix

Taira Benksa (Tyra Banks)

Taira Benksa ir amerikāņu modele, aktrise, dziedātāja, autore un uzņēmēja. Šī aizņemtā sieviete spēj visu izdarīt laikā, un tieši tas ir sava veida protests pret mūsdienu tehnoloģiju gūstu.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

Toms Krūzs (Tom Cruise)

Toms Krūzs, lai cik liela zvaigzne viņš ir, neredz nepieciešamību ikdienā lietot mobilo telefonu. To viņa vietā dara asistenti un menedžeri.

Foto: ap/scanpix
 
Foto: ap/scanpix

Saimons Kauels (Simon Cowell)

Saimons Kauels ir cilvēks orķestris, un kādā šovā pat redzēts, kā viņš spēj runāt pa diviem tālruņiem vienlaikus. Interesantākais, ka neviens no tiem nav viņa! Kāpēc gan vajadzīgs telefons, ja to nepieciešamības brīdī var aizņemties no kāda cita?

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Foto: REUTERS/ScanPix

Eltons Džons (Elton John)

Sers Eltons Džons ir leģenda, kura balsi pazīst katrs. Un tomēr šo balsi jūs nedzirdēsiet mobilo sakaru otrā galā...

Foto: ITAR-TASS/ScanPix
 
Foto: ap/scanpix

Kristofers Volkens (Christopher Walken)

Aktieris Kristofers Volkens ir savādāks aktieris - tieši tāpēc viņa atteikšanās no tehnoloģiju lietošanas šķiet pilnīgi normāla.

Foto: ap/scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu