Mikijs Rurks 62 gados demonstrē pieklājīgu «sešpaku»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

62 gadu vecumā Holivudas aktieris Mikijs Rurks (Mickey Rourke) nolēmis atgriezties boksa ringā, un sācis nopietni trenēties, lai stātos pretī divreiz jaunākam pretiniekam. Atgādinām, ka Rurks astoņdesmitajos gados aizvadījis 30 cīņas kā amatieris, bet deviņdesmito sākumā - astoņas kā profesionālis.

Kā rāda šie foto no treniņu procesa, kas notiek Maskavā, savos 62 gados Rurks ir lieliskā fiziskā formā. Rurku trenē pazīstamais boksa speciālists Marvins Somodio.

Pirmais boksa mačs pēdējo divesmit gadu laikā notiks jau šo piektdien Maskavā, kur, kā vēsta tabloīdi, viņš satiekas ar modeli Anastasiju Makarenko.

«Bokss ir nopietna manas dzīves daļa,» viņš teicis žurnālistiem. «Tas iemācīja man respektu un apņēmību, pacietību un koncentrēšanās spēju. Es vienmēr esmu sapņojis par boksa cīņu Krievijā.»

Rurka pretinieks būs 29 gadus vecais Eliots Seimūrs.

2008. gadā Rurks uz lielā ekrāna nospēlēja padzīvojušu cīkstoni filmā «The Wrestler», un saņēma par savu lielisko tēlojumu Zelta Globusa balvu kā labākais aktieris.

Kadrs no filmas «The Wrestler»
Kadrs no filmas «The Wrestler» Foto: AFP/Reuters/AP





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu