Dejotājs no Bauskas cierē uz lieliem panākumiem internetā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Viens no pašlaik pazīstamākajiem dejotājiem - Markīzs Skots (NONSTOP) rīko deju konkursu: jāiesūta video, kurā tiek dejots Džordanas Meltonas dziesmas «Tipsy» pavadījumā. Arī dejotājs no Bauskas ir saņēmies piedalīties šajā konkursā, un šis ir, kā viņš pats vēsta, viņa pirmais deju video.

«Protams, līdz pilnībai vēl ļoti tālu, bet lūdzu jūs novērtēt to, ko spēju līdz šim. Noskatieties zemāk esošo video, parādiet draugiem, radiem, savam kaķim, sunim, visiem, jo tas var palīdzēt spert soli tuvāk manam sapnim. Katrs skatījums atbilst vienai balsij. Paldies jau iepriekš,» video pieteikumā pauž pats dejotājs.

Šis deju stils - animācija - lielu popularitāti ir guvis samērā nesen un pārsvarā tiek saistīts ar dubstep mūziku. Animācija patiesībā galvenokārt sastāv no trim senākiem stiliem - tutting, popping un waving, un tie tiek apvienoti, radot dažādas ilūzijas un atstājot neizpratnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu