Populārākais gada tvīts - «Oskara selfijs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/@TheEllenShow

Par šā gada populārāko (visvairāk retvītu) tvītu atzīts TV šovu vadītājas Elenas Dedženeresas «Oskara selfijs». Zvaigznes selfijs Oskara balvu pasniegšanas ceremonijā kopā ar Bredliju Kūperu, Merilu Strīpu, Bredu Pitu, Kevinu Speisiju, Andželīnu Džoliju, Džūliju Robertsu un citiem burtiski «uzspridzināja» tviteri.

Stundas laikā tas retvītots vairāk nekā miljons reižu. Gada griezumā tas retvītots 3 367 360 reizes, tādējādi kļūstot par gada populārāko tvītu mikroblogu vietnē «Twitter».

Otrs retvītotākais ir kanādiešu pusaudžu zvaigznes Džastina Bībera emocionālais tvīts.

Savukārt 3. un 4. vietā britu/īru boibenda «One Direction» dalībnieku - Niala Horana (Niall Horan) un Harija Stailza (Harry Styles) tvīti par grupas četru gadu jubileju, bet top5 noslēdz tā paša Stailza tvīts, kurā viņš raksta, ka sasniedzis 20 gadu vecumu.

Populārās izklaides tēmas šogad tviterī bijušas #Vote5sos (aicinājums balsot par grupu «5 Secons of Summer» MTV Europe Music Awards), kā arī seriāli Scandal, Teen Wolfe, The Walking Dead un Pretty Little Liars.

No mūzikas jāizceļ Keitija Perija, kura gada laikā ieguvusi 13 miljonus jaunu sekotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu