Eltons Džons salaulājies ar savu ilggadējo partneri Deividu Fērnišu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Britu mūziķis Eltons Džons svētdien salaulājies ar savu partneri Deividu Fērnišu, ar kuru ir kopā jau 21 gadu, vēsta mediji.

Džons par to paziņoja sociālajā tīklā «Instagram», publicējot fotogrāfiju, kurā abi redzami parakstot dokumentus.

Džons un Fērnišs 2005.gadā noslēdza civilo savienību. Pāris audzina divus dēlus, kuri nākuši pasaulē ar surogātmātes palīdzību.

Pāris salaulājās devītajā gadadienā kopš civilās savienības reģistrēšanas.

Kāzu svinības notiks viņu īpašumā Vindzorā. Mediji vēstīja, ka uz svinībām uzaicināti aptuveni 50 viesi, tostarp Deivids un Viktorija Bekhemi, Ozijs un Šārona Ozborni.

Laikraksts «Daily Mail» vēstīja, ka kāzas būšot klusas un nelielas.

And the tables are set for a delicious lunch. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

Martā Anglijā un Velsā stājās spēkā likums par viendzimuma pāru laulību legalizēšanu. Šonedēļ līdzīgs likums stājās spēkā arī Skotijā.

Civilās savienības Lielbritānijā ir legālas kopš 2005.gada, un laulību legalizēšana geju pāriem nekādas jaunas tiesības nedod, jo, piemēram, tiesības adoptēt tika ieviestas 2002.gadā.

Taču laulību legalizēšanas atbalstītāji uzstāj, ka tikai tiesības laulāties sniedz viņiem pilnīgu vienlīdzību ar heteroseksuālajiem pāriem.

Today's menu! #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu