«Glābējzvana» aktieris arestēts par vīrieša saduršanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu aktieris Dastins Daimonds (Dustin Diamond), kurš izpelnījās pasaules slavu ar jokdara Skrīča lomu savulaik jauniešu iemīļotajā seriālā «Glabējzvans» («Saved by the Bell»), piektdien Viskonsinā arestēts par to, ka ārdījies bārā, nēsājis nereģistrētu ierocī (izšaujamu nazi (switchblade)) un sadūris kādu citu konfliktā iesaistītu vīrieti, ziņo ārvalstu prese.

Kā ziņo ārvalstu prese, 37 gadus vecais aktieris esot iedūris kādam citam vīrietim strīda brīdī «Grand Avenue Saloo» restorānā, kur Daimonds esot izklaidējies ar savu draudzeni Amandu Šulcu (Amanda Schutz). Pats aktieris apgalvo, ka sadurtais vīrietis esot bijis rupjš un aizvainojis gan viņu, gan viņa draudzeni.

Aktieris policijai apgalvojis, ka nav speciāli sadūris minēto vīrieti, bet brīdī, kad pie bārā sācies haoss, esot ar rokām centies izvairīties no agresīvā traucētāja.

Arī pats savainotais vīrietis, kurš šobrīd ārstējas mājas apstākļos, uzskata, ka dūriens bijis nejaušs.

Lai kā arī nebūtu, Daimonds arestēts un tikai 29. deembrī viņam būs iespēja doties mājās pret 10 000 dolāru lielu galvasnaudu.

Joku plēsējs Skrīčs
Joku plēsējs Skrīčs Foto: Publicitātes foto

Pēc Skrīča lomas seriālā, Daimonds bankrotējis, vēlāk piedalījies vairākos realitātes šovos, izlaidis neīstu seksa kaseti, piedalījies TV spēlēs un restlinga mačā slavenībām. Pelnījis iztiku kā estrādes komiķis un kādu brīdi spēlējis basģitāru rokgrupā.

Pirmo seriāla «Glābējzvans» sēriju ASV demonstrēja 1989. gadā. Kopš tā laika pagājuši jau 25 gadi, bet tā laika pusaudži (arī Latvijā) šo seriālu un tā aktierus labi atceras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu