Klaudija Šīfere pēc ilgāka laika atgriežas uz sarkanā paklāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Supermodele Klaudija Šīfere (Claudia Schiffer) kopā ar Keitu Mosu, Lindu Evandželistu un Sindiju Kraufordi bija viena deviņdesmito gadu modes ikonām. Pirms apmēram četriem gadiem Sindija sāka izvairīties no publiskiem pasākumiem un ballītēm, taču nu viņa ir atgriezusies.

Pēc četru gadu neiziešanas sabiedrībā Klaudija Šīfere ir atgriezusies prožektoru gaismās un apmeklējusi sarkanā paklāja pasākumu.

Modele joprojām izskatās lieliski, starojoša, atpūtusies un pozitīva. Klaudija labprāt pozēja fotogrāfiem, parunājās ar žurnālistiem un tikai tad steidza ieņemt savu vietu filmas «Kingsman: The Secret Service» pirmizrādē.

Modele vienmēr ir cienījusi dzelteno presi, jo, tikai pateicoties nejaušai fotogrāfijai uz ielas, viņa kļuva par modeli un saprata, ka skolas laika pārdzīvojumi izskata dēļ nav tā vērti.

Modele un aktrise savu lielo popularitāti ieguva deviņdesmitajos gados, sākotnēji pateicoties pārsteidzošajai līdzībai ar Bridžitu Bardo. Šīfere ir viena no pasaules veiksmīgākajām modelēm, parādoties uz vairāk nekā 500 žurnālu vākiem.Forbes 2002. gadā novērtēja Šīferi par 38 miljonu sterliņu mārciņu vērtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu