Elizabetes Teilores mantinieki iesūdz tiesā izsoļu namu «Christie's»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārās Holivudas zvaigznes Elizabetes Teilores mantojuma pārvaldnieki iesūdzējuši tiesā izsoļu namu «Christie's», kas 2011.gadā izsolīja aktrises dārglietas un apģērbu.

Kolekcijā bija 33,29 karātu Elizabetes Teilores briljants, ko viņai kā dāvanu pasniedza vīrs Ričards Bērtons. Izsolē uzvarēja anonīms pircējs, kurš par dārgakmeni solīja 8,8 miljonus ASV dolāru (7,7 miljonus eiro), taču pēc tam pārdomāja un atteicās.

Slavenību tenku portāla TMZ rīcībā nonākušajā prasībā apgalvots, ka «Christie's» samaksāja mantojuma pārvaldītājiem pirms pircēja izstāšanās, taču viņi atteikušies atdot atpakaļ samaksāto summu.

Teilores mantojuma pārvaldnieki ne tikai vaino «Christie's» par darījuma izgāšanos, bet arī apgalvo, ka izsoļu nams ir parādā vairākus miljonus dolāru no dārglietu izsoles.

Starp izsolē pārdotajām mantām bija «Bulgari» gredzens, ko nopirka par 2,9 miljoniem dolāru (2,5 miljoniem eiro), kā arī «Valentino» somiņa ar kažokādas apdari.

Mantinieki norāda, ka «Christie's» atsakās izmaksāt nopelnīto naudu par pārējām mantām, kamēr viņiem nav atdota samaksātā summa par vērtīgo briljantu.

Teilores mantu izsolē 2011.gadā tika iegūti 118 miljoni dolāru (104 miljoni eiro), padarot to par visvērtīgāko privāto dārglietu kolekciju, kas jebkad tikusi izsolīta.

Daļa no izsoles ieņēmumiem tika ziedota Elizabetes Teilores AIDS fondam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu