Marta beigās pasniegs otro «YouTube» mūzikas balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrā «YouTube» mūzikas balvu finālistu vidū ir R&B zvaigzne Bejonsē, britu dziesmu autors Eds Šīrans un dziedātāja Mailija Sairusa, vēsta mūzikas žurnāls «Billboard». Pirmā «YouTube» balvu ceremonija norisinājās 2013. gadā, taču to pavadīja dažādas tehniskas ķibeles. Šomēnes notiks otrā «YouTube» balvu izdāļāšana, taču šoreiz pasākums norisināsies virtuāli.

Pavisam izvēlēti 50 finālisti, kuri pēdējā pusgada laikā populārajā video vietnē guvuši visvairāk skatījumu, sekotāju un komentāru. To vidū ir tādi mūziķi kā Ariana Grande, Megana Treinore, «One Direction», «OK Go», Riana, «Charli XCX», Dreiks, «Big Sean», Sia un Sems Smits.

«YouTube» sadarbojas ar deviņiem izpildītājiem, kuri izveidos jaunus mūzikas videoklipus. Visi video būs apskatāmi 23. martā.

Videoklipu veidošanā iesaistījies Šīrans un «Charli XCX», kā arī uzlecošās zvaigznes Mārtins Gariks, Makss Šneiders, Migoss, Megana Nikola, «Cahoots», Nikijs Džems un Šamirs.

Klipus izveidot palīdzēs slavenu videoklipu režisori un «YouTube» kanāls VICE.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu