Ups, Britnija pazaudē matus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jau labu laiciņu popmūzikas princese Britnija Spīrsa (Britney Spears) priecē Lasvegasas publiku. Nedēļas laikā viņa nopelna teju pusmiljonu dolāru, kas, protams, ir visnotaļ iespaidīgs cipars, taču ne viss šajos šovos noris perfekti. Lūk, 27. februāra koncertā Britnijai atgadījās maza ķibele, pēc asākas roku kustības viņa pazaudēja daļu no pieaudzētajiem matiem.

33 gadus vecā dziedātāja to nemaz nemanīja un droši turpināja uzstāšanos. Tiesa, kādam no apmeklētājiem izdevās fiksēt šo brīdi. Nekas jau briesmīgs tas nav, taču varbūt no lielā honorāra kāds tūkstotis tomēr jāatvelk «par neprofesionalitāti».

Atgādinām, ka Spīrsa 2013. gadā noslēdza līgumu uz diviem gadiem, taču vēlāk līgums ar kompāniju «Caesars Entertainment» pagarināts

«Britnija Spīrsa kompānijai nesusi lielus panākumus,» sacīja kompānijas prezidents Gerijs Selesners. «Zāle katru reizi ir pilna, viņai tas sagādā prieku, un viņa ir pie labas veselības.»

Fani labprāt šķiras no 300 dolāriem par vienu biļeti, kaut arī 90 minūšu ilgajā koncertā tiek izmantota fonogramma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu