Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pieci skandalozākie slavenību «apģērba negadījumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc nesenā Madonnas kritiena uz «Brit Awards» skatuves, kad pie vainas bija apmetnis, kuru dziedātājai ātrumā neizdevās atsiet, ielūkojamies vēl citos ar apģērbu saistītos apzinātos vai pilnīgi nejauši notikušos negadījumos. Reizēm jau šķiet mazliet aizdomīgi, ka slavenību ķibeles ar apģērbu notiek kameru priekšā uz sarkanā paklāja, taču visticamāk bieži vien šie mazie negadījumi tiešām notiek nejauši.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Madonnas kritiens

Sāksim ar svaigāko. Ikgadējās Lielbritānijas mūzikas balvas «Brit Awards» ceremonijas noslēgumā paredzētā iespaidīgā popmūzikas karalienes Madonnas uzstāšanās nogāja pavisam greizi. Izpildot jauno singlu «Living for Love», 56 gadus vecā dīva piedzīvoja pamatīgu kritienu atmuguriski, kad dejotāji parāva viņu aiz apmetņa. Lai arī kritiens izskatījās potenciāli ļoti traumatisks, dziedātāja neapjuka un pēc brīža turpināja performanci.

Pie dziedātājas neveiksmīgā kritiena itāļu modes dizainers Džordžo Armani vaino pašu Madonnu. «Apmetnim bija āķis, taču viņa gribēja, lai tas būtu sasienams. [Uzstāšanās laikā] viņa nespēja atsiet mezglu ar rokām,» norādīja Armani. «Tas arī viss. Kā jau mēs visi zinām, ar Madonnu ir ļoti grūti sastrādāties.»

56 gadus vecā Madonna atklāja, ka esot viegli savainojusi kaklu. «Es uzkāpu pa kāpnēm un parāvu zīda diedziņu, taču nevarēju to atsiet,» atceras dziedātāja. «Man bija divas izvēles - tikt nožņaugtai vai nokrist, un es izvēlējos nokrist.»

 
Foto: reuters/sc

Taras Rīdas kreisā krūts

Filmas «American Pie» aktrise Tara Rīda (Tara Reid) repera P Diddy ballītē piedzīvoja īstu ķibeli, melnā kleita pievīla, pilnībā atsedzot kreiso krūti. Tikai pēc laba brītiņa, kad pie zvaigznes piesteidzās viņas asistente, šis pikantais skats tika novērsts.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Tonijas Brekstones skatuves tērpa ķibele

Kāda koncerta laikā Ņūdžersijā dziedātājas Tonijas Brekstones (Toni Braxton) kleita tik ļoti pievīla zvaigzni, ka atsedza daiļavas juteklīgās pēcpuses aprises. Pati Brekstone, neko nenojauzdama, turpināja dziedāt, līdz kāds no skatuves darbiniekiem piesteidzās palīgā un uzmeta dziedātājai uz pleciem žaketi.

 
Foto: reuters/sc

Sofijas Vergaras zaļā kleita

Seriāla «Modern Family» zvaigzne, kuplo krūšu īpašniece Sofija Vergara (Sofia Vergara) 2012. gadā skaistā zaļā kleitā devās saņemt «Emmy» balvu, taču tieši tad kleita pievīla un ieplīsa mugurpusē, atsedzot daiļās Sofijas daiļos dibenvaigus.

Foto: Instagram
 
Foto: Reuters/ScanPix

Dženeta Džeksone un Džastins Timberleiks

2004. gadā amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» pārtraukumā visai pasaulei (90 miljoniem televīzijas skatītāju + interneta lietotāju miljoni) tika atsegts dziedātājas Dženetas Džeksones krūtsgals. Pati Džeksone vēlāk dievojās, ka Džastins Timberleiks, ar kuru viņa dziedāja divatā, viņas krūtsgalu atsedzis nejauši, taču nekad iepriekš un nekad pēc tam Džeksone nav bijusi tik ļoti slavena.

Par šo gadījumu tika saņemtas daudzas sūdzības par tikumības normu pārkāpšanu ētera laikā, kad televīziju skatās ģimenes ar bērniem.

Lai gan Džeksone un Timberleiks skaidroja, ka incidents bija negadījums, jo Džastinam vajadzēja noraut tikai Dženetas virsdrēbes, atstājot krūšturi, ticamāka ir versija, ka tas bija izplānots Džeksones reklāmas gājiens milzīgas auditorijas priekšā.

Patiniet šo video līdz 4:04 min:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu