Kardašjana pavedina Klūniju*

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms dažām dienām pasaules bulvārpresi pāršalca satraucoša ziņa, ka sašūpojusies savulaik slavenākā vecpuiša Džordža Klūnija (George Clooney) un viņa jaunās sievas, britu advokātes Amalas Alamudinas laulība. Nav dūmu bez uguns, un šodien, 1. aprīlī, pasauli pārlidojusi skandaloza ziņa, kas izgaismo un atklāj patiesos Klūnija un Alamudinas laulības sarežģījumu iemeslus.

Izrādās, starp Klūniju un Amalu nostājusies pasaulē slavenākās pēcpuses īpašniece Kima Kardašjana (Kim Kardashian), kura savaldzinājusi Klūniju, sūtot aktierim neķītrus, erotiskus kailfoto (noteikti arī savu kailo dibenu), un vēlāk, kā ziņo uzticams avots, pavedinājusi Džordžu uz viņam piederošās jahtas, kur abi satikušies, lai it kā pārrunātu iespējamo Kardašjanas labdarības vizīti uz Sīriju un Armēniju.

Kā zināms, Kardašjana ir ļoti godkārīga sieviete un, neskatoties uz to, ka pati ir precējusies (viņas otrais vīrs ir reperis Kanje Vests), tomēr nolēmusi iekarot savulaik pasaules iekārojamākā vecpuiša sirdi.

Kurš būs nākamais Kardašjanas kailās pēcpuses upuris? Varbūt pats prezidents Baraks Obama?

Foto: Publicitātes foto

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tā ir izdomāta, un tās saturs nav nevienam saistošs.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu