Skandāls! ESPN diktore pazemo kādu darbinieci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

ESPN televīzijas sporta reportiere Brita Makhenrija (Britt McHenry) tikusi atstādināta no saviem pienākumiem uz nedēļu par kādu sadzīvisku epizodi, kas risinājās 5. aprīlī Vašingtonā. Proti, videonovērošanas kamera kādā transportēšanas kompānijā fiksējusi blondās daiļavas sarunu ar kompānijas darbinieci, kas nudien nav glaimojoša tādai izglītotai, par sevi pārliecinātai sievietei, par kādu sevi uzskata Makhenrija.

28 gadus vecā Brita Makhenrija bija ļoti dusmīga, kad viņas auto tika evakuēts un nogādāts speciālā stāvlaukumā. Savas dusmas viņa izgāza uz transportēšanas kompānijas darbinieci, izsmejot viņas izglītību, zobus un lieko svaru.

Video, kas visu šo sarunu fiksēja, trešdien nonāca tīmeklī, kā rezultātā reportiere sodīta, un atstādināta no darba pienākumiem uz nedēļu.

«Es strādāju televīzijā un iesūdzēšu tiesā šo s..da vietu,» viņa sākumā kareivīgi uzbrūk vienkāršajai darbiniecei. Kad atskārst, ka viss tiek filmēts, tonis mazliet tiek mainīts, bet saturs paliek tas pats.

«Viss, kas tev rūp, ir iekasēt cilvēku naudu,» viņa saka. «Bez izglītības, bez prasmēm... vēlos to precizēt. Vai tev patīk tavs darbs? Lai es būtu izmesta no koledžas un varētu darīt to pašu? Kāpēc?

Tāpēc, ka man ir smadzenes, bet tev nav? Varbūt, ja man trūktu pāris zobu, mani pieņemtu šādā darbā?

Nomet svaru, mazulīt!»

Noskaties video! Kā tev šķiet, vai ar nedēļas sodu ir gana?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu