Bobijai Kristīnai Braunai ir nelabojami smadzeņu bojājumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nelaiķa dziedātājas Vitnijas Hjūstones māte Sisija (Cissy Houston) atklājusi, ka viņas mazmeitai Bobijai Kristīnai Braunai (Bobbi Kristina Brown) esot neatgriezeniski smadzeņu bojājumi. Kā jau ziņots, janvāra beigās Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Viņa trīs mēnešus aizvadīja mākslīgi izraisītā komā, taču pagājušās nedēļas nogalē jaunietes tēvs Bobijs Brauns paziņoja, ka viņa esot pamodusies no komas.

Tomēr Hjūstone slavenību tenku portālam TMZ norādījusi, ka 22 gadus vecā Brauna joprojām neesot reaģēt spējīga. «Mani ļoti skumdina tikšanās ar ārstiem un ziņa, ka viņa šādā stāvoklī varētu nodzīvot visu mūžu,» viņa sacīja.

«Lai arī viņa vairs nav mākslīgi ierosinātā komā, viņai veikta traheotomija,» teica Hjūstone. «Ārsti sacīja, ka viņai esot vispārēji un neatgriezeniski smadzeņu bojājumi. Šoreiz mēs varam tikai cerēt uz Dieva brīnumu.»

Bobija Brauna advokāts pirmdien paskaidroja sava klienta izteikumus, ka Brauna esot pamodusies no komas. «Ārsti norādījuši, ka viņa dzīvos ilgu mūžu. Taču patlaban notiek rehabilitācijas process. Nav zināms, kāda tuvākajos gados būs viņas dzīves kvalitāte,» norādīja jurists.

Brauna sieva Ališa Eteredža-Brauna uzsvēra, ka mūziķis paziņojuma izteikšanas brīdī esot bijis «emociju varā».

Braunu vannā atrada viņas partneris Niks Gordons un kāds draugs, kurš tobrīd atradās mājā. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Vitnija Hjūstone nomira pirms trim gadiem, nejauši noslīkstot vannā Beverlihilsas «Hilton» viesnīcas numuriņā. Eksperti 48 gadus vecās dziedātājas nāvi saistīja arī ar kokaīna lietošanu un sirds slimību.

Kopš mātes nāves Brauna divreiz tika nogādāta slimnīcā panikas lēkmju dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu