Daži skandalozi izlēcieni, ko Holivudas zvaigznes vēlētos aizmirst

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Reliģija, seksuālā orientācija, rasu atšķirības, antisemītisms... tie ir daži no tematiem - «karstajiem kartupeļiem», ko ieņemot mutē, var apdedzināties. Holivudā skandālu netrūkst, taču daži Holivudas zvaigžņu izteicieni emociju vai alkohola ietekmē izskanējuši tik plaši, ka pamatīgi iedragājuši karjeras. Lūk, daži skandalozi izlēcieni, ko aktieri vēlētos aizmirst.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Rasels Krovs pret apgraizīšanas rituālu

Holivudas zvaigzne Rasels Krovs (Russell Crowe) 2011. gadā savā sociālā tīkla «Twitter» kontā veica ierakstu, kurā apgraizīšanas rituālu nodēvēja par barbarisku un muļķīgu. Vēlāk gan ierakstu dzēsa, taču izlieto ūdeni nebija iespējams sasmelt.

Foto: Publicitātes foto

Vēlāk viņš atvainojās: «Man ļoti žēl, ka esmu pateicis lietas, kas ir radījušas raizes. Neņemot vērā manu personīgo pārliecību, es saprotu, ka daži to interpretēs kā ņirgāšanos par citu rituāliem un tradīcijām. Man ļoti žēl.»

Dažus no saviem ierakstiem Krovs adresēja arī Īlajam Rotam, kurš veidojis scenāriju un producējis viņa filmu «Cilvēks ar dzelzs dūrēm» («The Man With the Iron Fists»).

«Es mīlu savus ebreju draugus, man patīk āboli un medus, un jocīgās mazās cepurītes, bet beidziet apgraizīt savus mazuļus,» rakstīja Krovs.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Treisija Morgana homofobiskie izteicieni

Seriāla «30 Rock» komiķis Treisijs Morgans (Tracy Morgan), uzstājoties ar stāvizrādi Nešvilā 2011. gadā, pāršāva pār strīpu ar asiem homofobiskiem izteicieniem. «Ja es uzzinātu, ka mans dēls ir gejs, es viņu nodurtu,» viņš teica. Vēlāk viņš atvainojās, atzīdams, ka tiešām «pāršāvis pār strīpu».

 
Foto: AP/Scanpix

Kristiana Beila dusmas

Reizēm filmēšanas laukumā emocijas sit augstu vilni. 2008. gadā, filmējot «Terminator Salvation», aktieris Kristians Beils (Christian Bale) sakliedza uz vienu no filmēšanas komandas cilvēkiem. Fotorežisors Šeins Hurlbats (Shane Hurlbut) dabūja noklausīties ļoti daudzus «fuck» par aktiera traucēšanu.

 
Foto: AP/Scanpix

«Grejas anatomijas» zvaigznes Isaija Vašingtona lieta

Televīzijas drāmas «Gray's Anatomy» («Grejas anatomija») zvaigzne Isaija Vašingtons nonāca preses uzmanības lokā, kad 2006. gadā uzņemšanas laukumā nosauca aktieri T.R.Naitu (T.R. Knight) par «mīksto». Naits īsi pēc tam publiski atklāja, ka ir gejs, un vēlāk apstiprināja Vašingtona izteikumus, kurus tas sākotnēji noliedza.

Lai arī Vašingtons atvainojās, viņš tika atlaists.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aleks Boldvins nosauc meitu par «mazu cūku»

Oskaram nominētais aktieris Aleks Boldvins (Alec Baldwin) savu 11 gadus veco meitu Airlendu 2007. gadā nodēvēja par «rupju, nevērīgu, mazu cūku». Šādu meitai adresētu apzīmējumu Boldvins bija atstājis meitas telefona balss pastkastītē; tas drīz tika publicēts vairākos slavenību portālos.

Boldvina dusmu izvirdumu, kā raksta šie portāli, acīmredzot bija izraisījis fakts, ka meita neesot ieslēgusi telefonu laikā, kad abiem bija sarunāta telefonsaruna, kuras dēļ aktieris bija spiests pārkārtot savus darba plānus.

Vēlāk Boldvins publicēja atvainošanās vēstuli, kurā uzsvēra, ka viņš jūtas atrauts no meitas jau vairāku gadu garumā, vienlaikus apsūdzēja savu bijušo dzīvesbiedri (Kimu Beisidžeri) provocēšanā uz šādu rīcību. Aktieris uzsver, ka telefonsarunas ierakstu medijiem nopludinājusi Beisindžere un viņas jurists un tā mērķis bija «pazemot viņu un saraut viņa attiecības ar meitu», ko jau tā iegrožo tiesas noteiktie ierobežojumi par labu mātei.

 
Foto: AP/Scanpix

Mela Gibsona antisemītisms

Amerikāņu aktieris un režisors Mels Gibsons (Mel Gibson) 2006. gadā tika aizturēts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viņš centās aizbēgt no policistiem, lietoja necenzētus izteikumus, kā arī paziņoja, ka «ebreji vainīgi pie visiem pasaules kariem».

Vēlāk Gibsons atvainojās, un Ebreju līga šo atvainošanos pieņēmusi.

Tomēr Gibsona spožā karjera tika pamatīgi iedragāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu