B.B.Kinga ģimene apstrīdēs testamentu un menedžeres darbību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūžībā aizgājušā blūzmeņa B.B.Kinga meitas un citu mantinieku advokāte paziņojusi, ka ģimene tiesā apstrīdēšot mūziķa testamentu un ilggadējās menedžeres darbību, vēsta britu laikraksts «The Guardian». Kā jau ziņots, Kings 14.maijā miegā nomira savās mājās Lasvegasā. Mūziķis tika apglabāts sestdien.

Ģimene uzskata, ka Kinga menedžere Laverna Tonija esot nelikumīgi piesavinājusies miljoniem dolāru, melojusi, «slikti iespaidojusi» mūziķi, kā arī neesot bijusi gana kvalificēta, lai pēc blūzmeņa nāves kļūtu par viņa mantojuma pārvaldītāju.

Advokāte Larisa Drohobicere sacīja, ka esot tikusies ar mūziķa piecām pieaugušajām meitām Patiju Kingu, Mišelu Kingu, Kārenu Viljamsu, Bārbaru Kingu-Vinfriju un Klodetu Kingu-Robinsoni, kā arī vēl citiem mantiniekiem.

Par blūza karali dēvētais Kings ir uzņemts Rokenrola slavas zālē, kā arī dažādās aptaujās ierindots starp visu laiku labākajiem ģitāristiem.

Kings izdevis vairāk nekā 50 albumus. Viņa pazīstamākās dziesmas ir «Three O'Clock Blues», «The Thrill Is Gone» un «When Love Comes to Town», ko viņš 1989.gadā ierakstīja ar īru rokgrupu U2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu