Policija: B.B.Kinga nāve netiek izmeklēta kā slepkavība

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lasvegasas policija paziņojusi, ka neizmeklēšot šomēnes mūžībā aizgājušās blūzmeņa B.B.Kinga meitu apsūdzības, ka mūziķis it kā esot noindēts. Koronera dienests norādīja, ka līdz šim neesot bijis nekāda pamata uzskatīt 89 gadus vecā Kinga nāvi par slepkavību, lai gan nāves apstākļu izmeklēšana turpinoties.

Kings nomira 14. maijā Lasvegasā, kur dzīvoja aktīvas koncertēšanas periodos. Kinga pēdējā koncertturneja noslēdzās pagājušogad.

Aprīlī Kings uz neilgu laiku tika ievietots slimnīcā, viņš vairāk nekā 20 gadus slimoja ar 2.tipa cukura diabētu.

Kinga meitas Kārena Viljamsa un Patija Kinga paudušas bažas, ka blūzmeni varētu būt noindējusi viņa menedžere un mantojuma pārvaldniece Laverna Tonija.

«Es uzskatu, ka manu tēvu noindēja un ka viņam tika dotas nezināmas vielas, kas izraisīja viņa pāragro nāvi,»

meitas norāda tiesas dokumentos. «Mēs pieprasām izmeklēšanu.»

Taču Kinga mantojuma pārvaldnieci pārstāvošais advokāts Brents Brīsons pirmdien noraidīja apsūdzības. «Apsūdzības ir nepamatotas un nesakņojas realitātē. Diemžēl arī mūzikas leģendas mirst. Tonijas jaunkundze darīja visu, ko varēja, lai izpildītu Kinga kunga vēlmes, kad viņš bija dzīvs, un turpina to darīt vēl pēc viņa nāves. Es ceru, ka turpmākajās dienās varam koncentrēties uz Kinga kunga atstātajām muzikālajām dāvanām, nevis izdomātiem apgalvojumiem no to cilvēku puses, kuri meklē popularitāti uz Kinga kunga rēķina,» teica advokāts.

Lasvegasas policija uzsvēra, ka izmeklēšot Kinga nāvi kā slepkavību tikai tādā gadījumā, ja koronera dienests secinās, ka mūziķis neesot miris dabīgā nāvē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu