Top10 apkaunojošākie slavenību selfiji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Izrādās, ka arī vislielākās pasaules zvaigznes reizēm nespēj noturēties no kārdinājuma sevi lieku reizi eksponēt, un publicē selfijus, kurus par veiksmīgiem nodēvēt būtu pagrūti. Ak šīs slavenības, viņas taču ir tādi paši cilvēki kā mēs... un vispār, vai selfiju publicēšana nav izgājusi no modes?

 
Foto: Instagram

10. Lindsija Loena

Skandalozā aktrise Lindsija Loena (Lindsay Lohan) ir pietiekoši traka, lai publicētu arī diezgan divdomīgus selfijus. Vai tiešām viņa nevarēja noturēties, un šo foto atstāt savā telefonā?

28 gadus vecā Loena šobrīd cenšas «attīrīties», tabloīdi vēsta, ka aktrise cenšas vairs nelietot alkoholu un neiet uz randiņiem. Loeana, kura tika audzināta kā katoliete, nesen pieķerta, turot rokās Korānu.

Varbūt kādu selfiju ar svētajiem rakstiem?

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

9. Keitija Perija

Šis foto izskatās tā, it kā būtu paņemts no kāda Keitijas Perijas videoklipa, taču patiesībā tā ir epizode no Perijas ikdienas. Ir divi varianti - vai nu šis selfijs ar picu ir fantastisks, vai totāli stulbs. Izlemiet paši!

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

8. Bruklina Dekere

Daiļā modele un aktrise Bruklina Dekere (Brooklyn Decker) pievienojās tīmekļa stulbingam un publicējusi selfiju ar dubultzodu. Cik zodus vari saskaitīt šajā foto?

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

7. Amanda Bainsa

Amerikāņu aktrise Amanda Bainsa (Amanda Bynes) kādu laiciņu mitinājusies slavenību rehabilitācijas centrā Malibu, acīmredzot viens no iemesliem ir arī viņas dīvainie selfiji. Šis ir ļoti baiss - Amanda izskatās kā lelle no kādas šausmu filmas.

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

6. Taira Benksa

Supermodele Taira Benksa (Tyra Banks) vienmēr lepojusies ar formīgu un sievišķīgu augumu, taču mēs nebijām pamanījuši, cik jocīgi izskatās viņas piere... kā citplanētietim.

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

5. Nikolass Keidžs

Nabaga Nikolass! Aktieris Nikolass Keidžs (Nicholas Cage) atļāvis kādai viņa talanta cienītājai uzņemt selfiju brīdī, kad viņš atradies lidmašīnā un acīmredzami vēlējies doties pēc iespējas ātrāk pie miera. Vismaz fane izskatās priecīga!

 
Foto: Instagram

4. Madonna

Madonnas tuvplāns ar zobiem izskatās vairāk biedējoši nekā stilīgi.

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

3. Džastins Bībers

Arī kanādiešu dziedonis Džastins Bībers pēdējos gados kļuvis dīvains. Diez vai viņa fanes šādu foto karinātu pie sienas!

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

2. Kima Kardašjana

Ballīšu lauvene Kima Kardašjana ir pati atklātība. Lūk, foto, kurā neredzam viņas ieeļļoto, fotošopēto pēcpusi, bet gan saulā pārcepinātu seju. Vai aizmirsi mājās krēmu?

Foto: Instagram
 
Foto: Instagram

1. Mailija Sairusa

Mailija Sairusa (Miley Cyrus) prot provocēt, taču šis selfijs, kurā viņa laiza astronauta staueti, ir pilnīgi lieks.

Foto: Instagram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu