Reiniks meklē meitenes ar nestandarta augumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks nesen laidis klajā jaunu dziesmu «Rīts pieneņpūkās», kas ieskaņota uzreiz trīs valodās - latviski, igauniski (Hommik võilille-ehmetes) un lietuviski (Rytas pienės pūke). Vakar Reiniks savā Facebook profilā publicējis uzaicinājumu meitenēm pieteikties dziesmas klipa filmēšanai. Interesanti, ka šoreiz netiek meklētas kādas daiļas modeles, bet gan miesās raženas meitenes.

«Ja tevi interesē piedalīties mana jaunā videoklipa filmēšanā Baltijas valstīm, iespējams, mēs meklējam tieši tevi. Meklējam gan galvenās lomas atveidotāju, gan meitenes un puišus dalībai masu skatā. Meklējam ne tikai izteikti slaidas, bet arī meitenes ar nestandarta augumu un bez kompleksiem,» raksta Reiniks.

Īsā laikā mūziķa ieraksts izpelnījies milzīgu atsaucību, un komentāru sadaļā daži drosminieki atzinušies, ka jau nosūtījuši savu pieteikumu.

Foto: Facebook
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu