Policija noslēdz izmeklēšanu par Pīčesas Geldofas nāvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Policija noslēgusi izmeklēšanu par īru mūziķa Boba Geldofa meitas Pīčesas nāvi, jo nav izdevies atrast narkodīleri, kas viņai piegādājis nāvējošo heroīna devu. Kā jau ziņots, 25 gadus vecā Geldofa pagājušā gada 7.aprīlī tika atrasta mirusi savā dzīvesvietā Kentā. Nāves brīdī viņa atradās mājās ar 11 mēnešus veco dēlu.

Pīčesas nāve atsauca atmiņā viņas mātes Polas Jeitsas aiziešanu no dzīves 2000. gadā, pārdozējot heroīnu. 41 gadu vecā televīzijas diktore tobrīd auklēja četrus gadus veco meitu Taigerliliju.

Mūziķis Tomass Koens, ar kuru Pīčesa bija precējusies divus gadus, atrada viņas līķi viesu guļamistabā viņu kopīgajā mājā Kentā, atgriežoties no ciemošanās pie vecākiem. Iepriekšējā dienā Koens jaunāko dēlu bija atstājis Pīčesas pārziņā.

Geldofas nāves apstākļu izmeklēšana pārtraukta, jo policija «izskatījusi visus iespējamos variantus».

«Mūsu izmeklēšanā par narkotiku piegādāšanu Pīčesai Geldofai-Koenai izskatīti visi iespējamie varianti. Ja parādīsies jauna informācija vai liecinieki, mēs no jauna izskatīsim lietu. Es vēlētos izmantot šo iespēju, lai izteiktu līdzjūtību Pīčesas ģimenei, kura atbalstījusi mūsu meklējumus viņiem tik grūtajā laikā,» teica Kentas un Eseksas Smago noziegumu direkcijas pārstāvis Pols Foteringems.

Pīčesa bija otra vecākā no Geldofa un Jeitsas trim kopīgajām meitām.

Aizvadītajā desmitgadē Pīčesa izmēģinājusi roku modeles, televīzijas diktores un laikraksta komentētājas karjerā.

Pēdējos gados viņa sevi veltīja ģimenes dzīvei, kopā ar vīru audzinot divus dēlus.

Pīčesa Geldofa
Pīčesa Geldofa Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu