Snoop Dogg Zviedrijā aiztur aizdomās par narkotiku lietošanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu reperis Snoop Dogg pēc koncerta Zviedrijā tika uz neilgu laiku aizturēts aizdomās par narkotiku lietošanu.

«Ceļu policijai šķita, ka Snoop Dogg varētu būt narkotiku reibumā. Viņš tika apcietināts un aizvests uz policijas iecirkni, lai veiktu urīna analīzes,» sacīja Upsalas policijas runasvīrs.

43 gadus vecais reperis sestdienas vakarā sniedza koncertu Upsalā. «Tas ilga dažas minūtes. Viņš aizgāja uzreiz pēc analīžu veikšanas,» piebilda policijas pārstāvis.

Snoop Dogg pēc tam tviterī solīja vairs nekad neatgriezties Zviedrijā. «Mani fani Zviedrijā var vainot policiju par to, ka nekad vairs neredzēs mani savā skaistajā valstī,» viņš tvītoja.

Reperis jau iepriekš Zviedrijā ticis aizturēts aizdomās par narkotiku glabāšanu un lietošanu. Snoop Dogg uzskata, ka policija viņu tik rūpīgi pārbaudījusi ādas krāsas dēļ, taču Zviedrijas likumsargi to noliedz.

«Nē, mēs tā nestrādājam,» Upsalas policijas preses pārstāvis norāda avīzei «Aftonbladet». «Tas ir absurdi. Mēs pilnībā noliedzam, ka viņa aizturēšanai ir kāds rasistisks zemteksts. Tā nav.»

Snoop Dogg dziesmās atklāti runā par savu aizraušanos ar marihuānu.

Zviedrijā valda stingri narkotiku apkarošanas likumi. Policija var aizturēt jebkuru cilvēku uz aizdomu pamata par narkotiku lietošanu un likt veikt obligātu urīna testu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu