Vitnijas Hjūstones meitas autopsija neatklāj cerēto informāciju par nāves apstākļiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien tika veikta amerikāņu dziedātājas Vitnijas Hjūstones meitas Bobijas Kristīnas Braunas autopsija, kurā netika atrasti nekādi vardarbīgi ievainojumi vai iepriekšējas medicīniskas problēmas, kas būtu vainojamas viņas nāvē.

Kā jau ziņots, 22 gadus vecā Brauna aizgāja no dzīves svētdien.

Janvārī Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Vēlāk viņai medicīniski tika izraisīts komas stāvoklis, un kopš tā laika viņa pie samaņas nenāca.

Fultonas apgabala koronera birojs Džordžijas štatā pieprasījis papildu dokumentus par Braunas nāvi, kā arī turpinās veikt dažādas pārbaudes, kuru rezultātu iegūšana prasīs vairākas nedēļas.

«Krisija bija un ir eņģelis. Esmu pilnīgi satriekts,» sacīja jaunietes tēvs Bobijs Brauns. «Mūsu ģimenei jāatrod veids, kā dzīvot ar viņas garu un godāt viņas piemiņu. Mūsu zaudējums ir neaptverams. Mēs pateicamies visiem par Krisijai veltītajām lūgšanām sēru laikā.»

Koronera birojs atzina, ka Braunas nāves apstākļu izzināšana būšot «sarežģīts uzdevums», jo kopš negadījuma pagājis vairāk nekā pusgads.

Braunu atrada viņas partneris Niks Gordons un kāds draugs, kurš tobrīd atradās mājā. Tiesas ieceltā Braunas īpašuma pārvaldniece Bedelija Hārgrova ierosinājusi civillietu pret Gordonu, kurā apsūdz viņu miesas bojājumu nodarīšanā Braunai un zagšanā no viņas.

Gordons apsūdzēts uzbrukumā, miesas bojājumu nodarīšanā, emocionālu pārdzīvojumu izraisīšanā un «melu uzturēšanā par precībām ar Braunu», kad viņa pēc mātes nāves mantoja ievērojamu naudas summu.

Vietne «Entertainment Tonight» ziņo, ka Braunas bēres notikšot šonedēļ Atlantā. Ģimenei pietuvināts avots, kurš vēlējās palikt anonīms, atklājis, ka Brauna vēlāk tikšot pārvesta uz Ņūdžersijas štatu un apglabāta līdzās Hjūstonei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu