Miesassargi izpauž britu karaliskās ģimenes noslēpumus

Apollo TV
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kas patiesībā notiek aiz karaļpils aizvērtajām durvīm? Vairāki ārvalstu mediji publicējuši britu karaliskās ģimenes noslēpumus, kurus it kā atklājuši tās miesassargi.

Iedomājieties tikai, publiski šie cilvēki uzvedas ļoti solīdi un pieklājīgi, karaliskās ģimenes protokols neatļauj ļoti daudz, jo ikviens nepareizs solis var mest ēnu uz britu karaliskās ģimenes slavu. Bet kas notiek aiz aizslēgtām Kensingtonas pils durvīm? Tur taču viņus neviens neredz...

Ārvalstu bulvārpresē parādījusies informācija par britu karaļnama iemītnieku noslēpumiem, kurus it kā atklājuši viņu miesassargi. Nav dūmu bez uguns!

Tetovējumu karalis

Ārvalstu izdevums «Star Magazine» nācis klajā ar informāciju par princi Hariju. Izrādās, viņš ir liels tetovējumu fans. Ņemot vērā to, ka pie īsta tetovējuma viņš nevar tikt, Harijs izmanto pagaidu tetovējumus. Izdevums vēsta, ka pārsvarā vienmēr ar tādiem viņš izdaiļo savu pēcpusi.

Noslēpumainais labdaris

Arī princim Viljamam ir savi noslēpumi. Viņš mēdz parūpēties par cilvēkiem tā, lai viņi neuzzinātu, kas viņš ir. Izdevums «OK!» vēsta, ka pirms došanās pie bezpajumtniekiem Viljams uzliek parūku, bet viņa miesassargi situāciju vēro no attāluma.

Trakulīgi rokmūzikas fani

Viljamam un viņa sievai Keitai Midltonei ļoti patīk izklaidēties kā vienkāršiem ļaudīm. Viņi ir lieli karaokes un 80. gadu rokmūzikas fani, tāpēc nereti Kensingtonas pilī dzied un mazliet patrako.

Izmisīga dejotgribētāja

Arī Kembridžas hercogienes māsai Pipai ir savas slēptās vēlmes, kuras viņai neizdodas piepildīt tāpēc, ka māsa apprecējusies ar princi. Kā izrādās, Pipa Midltone vienmēr gribējusi piedalīties ārvalstu televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni». Diemžēl šo ieceri Pipai neļauj īstenot, jo Kensingtonas pils pārstāvji uzskata, ka tādā veidā tiktu bojāts Keitas tēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu