5 glīti pāri, kuri šogad jau paspējuši izšķirties

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Šogad paspējušas izšķirties daudzas Holivudas slavenības... Izšķīrušās gan tādas zvaigznes, kuras kopā bijušas 10 gadus, gan tādas, kuras kopā bijušas neilgi.

 
Foto: Leta/AFP

Dženifera Gārnere un Bens Afleks

42 gadus vecais Afleks un 43 gadus vecā Gārnere sāka attiecības 2003.gadā, kad abi piedalījās filmas «Daredevil» («Zibeņzellis») uzņemšanā. Viņi salaulājās 2005.gadā. Pārim ir trīs bērni – deviņgadīgā Violeta, sešus gadus vecā Serafina un trīsgadīgais Semjuels. Pāris paziņoja par šķiršanos pavisam neilgi pirms desmitās kāzu gadadienas.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: Leta/AFP

Šarlīze Terona un Šons Pens

Dienvidafrikāņu aktrise Šarlīze Terona atzinusi, ka amerikāņu aktieris Šons Penns esot viņas mūža mīlestība. 39 gadus vecā Terona un 54 gadus vecais Penns sāka attiecības 2014.gada sākumā, četrus gadus pēc Penna šķiršanās no politiskā seriāla «House of Cards» («Kāršu nams») aktrises Robinas Raitas. «Viņš ir ne tikai mans partneris, bet arī mana mūža mīlestība. Pirmoreiz dzīvē sajutu, ka mans darbs patiešām iejaucas manā dzīvē, un tas bija grūti,» sacīja Terona.

Lai gan abi vēlējās precēties un aktieri bija pat saderinājušies, viņi publiski paziņoja par šķiršanos. Mēļo, ka Šonam bija uzradusies cita daiļava.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: Leta/AFP

Taigers Vuds un Lindsija Vona

Pēc trīs gadu attiecībām sportistu pāris Lindsija Vona un Taigers Vuds izšķīrušies. Par šķiršanos pāris paziņojuši portālā «Facebook». Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja Vona savā paziņojumā teikusi, ka Taigers vienmēr viņai paliks tuvs cilvēks, bet pēc visiem šiem attiecību gadiem viņa sapratusi, ka vīrietis nav viņai piemērots.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: Leta/AFP

Emma Stouna un Endrjū Gārfīlds

Aktrise Emma Stouna un aktieris Endrjū Gārfīlds izlēmuši iet katrs savu ceļu. Pāris par šķiršanās iemeslu, kā jau Holivudā pieņemts, min pārāk noslogotos darba grafikus.

Foto: Leta/AFP
 
Foto: AP

Bredlijs Kūpers un Suki Vaterhausa

Bredlijs Kūpers šogad pārtraucis divus gadus ilgās attiecības ar modeli un aktrisi Suki Voterhausu. Kūpers un Voterhausa sāka satikties 2013.gadā. Izejot kopā sabiedrībā, viņi nekad nekautrējās izrādīt savas attiecības un to, ka ir kopā, savukārt intervijās abi no runām par attiecībām izvairījušies.

Foto: Leta/AFP
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu