Šķiras dziedātāji Gvena Stefani un Gevins Rosdeils

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc 13 gadu kopdzīves šķiras dziedātāji Gvena Stefani un Gevins Rosdeils, ko abi pirmdien apstiprināja žurnālam «Us Weekly».

«Mēs abi esam nolēmuši šķirties, taču turpināsim kopīgi audzināt mūsu trīs dēlus draudzīgā vidē. Mēs vēlētos, lai mediji šajā laikā respektētu mūsu privāto dzīvi.»

Par abu šķiršanos pirmdien paziņoja slavenību tenku portāls «TMZ», ziņojot, ka «No Doubt» soliste Stefani iesniegusi dokumentus par šķiršanos Losandželosas Augstākajā tiesā. Par šķiršanās iemeslu minēta abu pušu nesaprašanās, taču abi vēlas dalītu aizbildniecību, audzinot savus trīs dēlus - deviņus gadus veco Kingstonu, sešus gadus veco Zumu un 17 mēnešus veco Apolo.

Stefani pēdējais solo albums «The Great Escape» iznācis 2006.gadā, taču bija plānots jau agrāk šogad klajā laist jaunu albumu.

«Es nedomāju vēlreiz saukt «Harajuku Girls»,» žurnālam «Rolling Stone» pastāstīja Stefani, runājot par savām japāņu dejotājām. «Kādā brīdī vienkārši aptrūkstas ideju. Pēc noteikta laika tu vienkārši sāc sacensties pats ar sevi.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu