6 slaveni geji, kas apprecējušies ar sievietēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia.org/imgarcade.com

Esot slavenam un publikas iemīļotam, populāram aktierim, mūziķim vai māksliniekam bieži vien ir svarīgi saglabāt fanu izveidoto idealizēto versiju par sevi. Daudz dzirdēts, ka slaveni cilvēki slēpj savus netikumus no publikas acīm, un ne vienmēr steidzas ziņot, ka ir kļuvuši atkarīgi no kādām apreibinošām vielām, ārstējušies rehabilitācijas klīnikās, krāpuši sievu (vai vīru) u.tml. Diemžēl arī izlikšanās par to, kas patiesībā neesi, ir daļa no šovbiznesa, īpaši ja tava seksuālā orientācija ir netradicionāla, un jo īpaši, ja dzīvo laikmetā, kur seksuālās minoritātes tiek diskriminētas. Mēs taču atceramies, cik strauji izdzisa dziedātāja Džordža Maikla zvaigzne, kad viņš bija spiests «iznākt no skapja». Tāpēc daudzi geji izvēlas slēpt savu orientāciju. Viens no variantiem, kā to izdarīt, - apprecēties ar sievieti.

 
Foto: eltonjohnspics.blogspot.com

Eltons Džons

Populārais britu dziedātājs Eltons Džons (Elton John) jau kopš savas karjeras pirmsākumiem domājis, ka tas, ka viņš ir gejs, «daudziem bija pats par sevi saprotams». Tomēr sešdesmito gadu beigās viņš apprecējās ar savu pirmo mīlestību - sekretāri Lindu Vudrovu, taču tikai 1976. gadā intervijā žurnālam «Rolling Stone» viņš atzinis, ka viņu interesē gan sievietes, gan vīrieši. Tomēr, lai sajauktu prātus pavisam, 1984. gadā viņš vēlreiz apprecējās ar sievieti - skaņu inženieri Renāti Blauelu. Viņu laulība ilga tikai trīs gadus, jo ilgāk turēt sevī noslēpumu Eltons vairs nespēja. Par savu seksuālo orientāciju viņš oficiāli paziņoja 1988. gadā.

 
Foto: pinterest.com

Kouls Porters

Amerikāņu komponists Kouls Porters (Cole Albert Porter) ir viens no slavenākajiem sava laikmeta skaņdariem (vairāku Brodvejas mūziklu autors), un sabiedrībā daudzi vienmēr uzskatījuši, ka viņš ir homoseksuāls. Tomēr veselus 34 gadus viņš bija precējies ar Lindu Lī Tomasu. Šīs laulības bija tīri «profesionālas». Pēc sievas nāves viņš atklāti ielaidās daudzās mīlas dēkās ar vīriešiem.

 
Foto: imgarcade.com

Litls Ričards

Par rokenrola mūziķi Litlu Ričardu (Little Richard) daudzus gadus runāja, ka viņš ir gejs, un faniem tas netraucēja baudīt viņa mūziku. Tomēr kādā brīnišķā dienā viņš apprecējās ar sievieti Ernestīni Kembelu (Ernestine Campbell) un nodzīvoja ar viņu laulībā četrus gadus. Fani bija pārsteigti! Tomēr pēc šķiršanās, 1995. gadā Ričards oficiāli «iznāca no skapja». Šis fakts fanus īpaši nesatrauca, jo viņa seksuālā orientācija daudziem sen bija vairāk nekā skaidra.

 
Foto: AP/Scanpix

Alans Kamings

«Tony» balvas ieguvējs, aktieris Alans Kamings (Alan Cumming) no 1985. līdz 1993. gadam bija precējies ar aktrisi Hilariju Laionu (Hilary Lyon), taču 2007. gadā apprecējās vēlreiz, tikai ar vīrieti (ilustratoru Grantu Šeferu (Grant Shaffer).

 
Foto: Wikipedia.org

Oskars Vailds

Īru, angļu rakstnieks (viņa spalvai pieder «Doriana Greja ģīmetne») un dzejnieks, viens no pazīstamākajiem Viktorijas laika Anglijas dramaturgiem Oskars Vailds (Oscar Wilde) 1884. gadā apprecējās ar turīga jurista meitu Kontansi Loidu (Constance Lloyd), tomēr paralēli ielaidās dēkās ar vīriešiem. Loidai un Vaildam piedzima divi bērni, taču vēlāk Vaildu apsūdzēja homoseksuālismā un apcietināja.

 
Foto: Wikipedia.org

Roks Hadsons

Slavenais amerikāņu aktieris Roks Hadsons (spēlējis filmā «Giant, Darling Lili») bija viens no lielākajiem siržu lauzējiem Holivudā 50. un 60. gados. Lai gan lielākoties Hadsons filmējies romantisku mīlnieku lomās kopā ar Elizabeti Teilori un Dorisu Deju, ari viņš patiesībā bija gejs. Lai arī Holivudā par viņa seksuālo orientāciju visi zināja, ārpus tās šo faktu Hadsons turēja noslēpumā. Lai slēptu faktus, viņš apprecējās ar sievieti - Filisu Geitsu. Hadsons kļuva par vienu no pirmajām lielajām Holivudas zvaigznēm, kas 1985. gadā mira ar AIDS.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu