Vēl viena dāņu reklāma, kas aicina biežāk nodarboties ar seksu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dāņu ceļojumu aģentūra «Spies Travel» radījusi jaunu, pikantu reklāmu, kurā aicina savas valsts iedzīvotājus biežāk nodarboties ar seksu. Lai atbrīvotu savu seksualitāti no ikdienas sasprindzinātā darba ritma, viņi, protams, aicina dāņu pārus doties ceļojumā. Jo, kā liecina pētījumi, tieši ceļojumu laikā pāri satuvinās, biežāk nodarbojas ar seksu, kas nereti noved pie grūtniecības, un tas viss palīdz Dānijas zemajam dzimstības līmenim celties.

Līdzīga reklāma jau uzfilmēta pagājušogad ar saukli «Dari to Dānijas dēļ!», taču šoreiz ceļojumu aģentūra izvēlējusies citu pieeju - «Dari to mammas dēļ!». Ideja vienkārša. Tās mammas un tēti, kuri vēl nav tikuši pie mazbērniem vai gribētu tos vēl, var paši nopirkt ceļojumu un uzdāvināt to savām atvasēm, cerot, ka ceļojuma laikā notiks kāds brīnums. Noskaties! Varbūt arī mums Latvijā derētu īstenot ko līdzīgu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu