Skandāls latviešu baletdejotājas Liepas ģimenē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Leģendārās baletdejotājas Ilzes Liepas (51) ģimenē izveidojies skandāls. Viņas bijušais vīrs Vladislavs Pauļuss nespēj vienoties par tiesībām uz abu meitiņu.

2010.gadā pasaulē nāca Krievijā dzīvojošās latviešu baletdejotājas Ilzes Liepas un uzņēmuma «Coca-Cola» kādreizējā menedžera Vladislava Pauļusa kopīgā meitiņa Nadežda. Lai arī ģimene šķita laimīga, abu laulība trīs gadus vēlāk tomēr izjuka.

Ilze Liepa
Ilze Liepa Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šobrīd krievu bulvārpresē Pauļuss apgalvo, ka Ilze cenšas atņemt viņa tiesības uz bērnu, bet baletdejotāja bijušo vīru sauc par meli.

Krievu izdevums «7 dienas» vēsta, ka pāris nespēj vienoties par bērnu - Vladislavs Pauļuss krievu bulvārpresei vēsta, ka

bijusī sieva liedz viņam tikšanās iespējas ar bērnu.
Ilze Liepa
Ilze Liepa Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Advokāti Vladislavam piedāvājuši divas iespējas: satikties ar meitu vienreiz mēnesī uz divām stundām, turklāt mātes klātbūtnē vai saņemt bijušās sievas daļu no kopējā īpašuma, ja vīrietis pazudīs no Ilzes un Nadeždas dzīves.

Lai arī Vladislava paustā informācija šķiet diezgan skarba, Ilze Liepa pastāstījusi, ka viss, ko vīrietis sakot, ir liekulīgi meli.

Ilze Liepa
Ilze Liepa Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latviešu baletdejotāja atklāja, ka divu gadu laikā bijušais vīrs pie meitiņas atnācis tikai vienu reizi. Bet laikā, kad pāris šķīrās, Pauļuss esot apsolījis bijušo sievu «apliet ar dubļiem no galvas līdz kājām». Liepa izdevumam «Komsomoļskaja Pravda» teic, ka tieši šobrīd viņš to arī dara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu